Ярославський не пасе задніх після того як Мартиновська закрутила новий роман: “Прийшлось знайти іншу й собі”

Поки Мартиновська ділилася подробицями нових стосунків, Ярославський не гаяв часу та продемонстрував шанувальникам світлину зі своєю обраницею. Такого підписники фотоблогу не очікували побачити.

Нещодавно відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська вперше прокоментувала свої нові стосунки із загадковим обранцем. В інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна, зірка кулінарного реаліті-шоу МастерШеф” розповіла, що віднедавна перебуває в стосунках зі старшим від неї чоловіком.

Особистість свого коханого Мартиновська поки не планує викривати, адже протягом тривалого часу він був у шлюбі та має власних, вже дорослих дітей. Тож задля добробуту бойфренда та його сім’ї, шеф-кухарка бажає залишити цю інформацію приватною.

Також в рамках розмови Ольга зауважила, що через насичений графік, їй доволі важко знаходити час для позаробочих справ. На тлі таких труднощів, між новоспеченою парою можуть виникати непорозуміння. Проте в інтерв’ю Мартиновська зазначила, що ці стосунки досі будуються і абсолютної впевненості, що вони “витримають режим”, поки немає. В кінці зірка наголосила, що в будь-якому випадку “ламати себе” вона не збирається.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської
Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської

Обраниця Володимира Ярославського

Поки користувачі мережі активно обговорюють особисте життя Ольги Мартиновської, Володимир Ярославський вирішив не гаяти часу та й собі вхопив трішки уваги. Шеф-кухар опублікував до свого профілю в Instagram знімок зі своєю новою обраницею.

“Бачу Оля поїхала в Буковель до іншого “шефа №1″. Довелось знайти собі іншу”, – додав жартівливий підпис Ярославський.

На знімку можна побачити шеф-кухаря, який імітує поцілунок із кізочкою. Як відомо, Ярославський та Мартиновська є близькими друзями, тож зіркова колега підхопила жарт Володимира та опублікувала скриншот його світлини до себе в Insta-stories.

“Увага, сенсація! Володимир Ярославський привселюдно обізвав Мартиновську козою!”, – додала опис шеф-кухарка.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської
Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?