Ярославський не пасе задніх після того як Мартиновська закрутила новий роман: “Прийшлось знайти іншу й собі”

Поки Мартиновська ділилася подробицями нових стосунків, Ярославський не гаяв часу та продемонстрував шанувальникам світлину зі своєю обраницею. Такого підписники фотоблогу не очікували побачити.

Нещодавно відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська вперше прокоментувала свої нові стосунки із загадковим обранцем. В інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна, зірка кулінарного реаліті-шоу МастерШеф” розповіла, що віднедавна перебуває в стосунках зі старшим від неї чоловіком.

Особистість свого коханого Мартиновська поки не планує викривати, адже протягом тривалого часу він був у шлюбі та має власних, вже дорослих дітей. Тож задля добробуту бойфренда та його сім’ї, шеф-кухарка бажає залишити цю інформацію приватною.

Також в рамках розмови Ольга зауважила, що через насичений графік, їй доволі важко знаходити час для позаробочих справ. На тлі таких труднощів, між новоспеченою парою можуть виникати непорозуміння. Проте в інтерв’ю Мартиновська зазначила, що ці стосунки досі будуються і абсолютної впевненості, що вони “витримають режим”, поки немає. В кінці зірка наголосила, що в будь-якому випадку “ламати себе” вона не збирається.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської
Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської

Обраниця Володимира Ярославського

Поки користувачі мережі активно обговорюють особисте життя Ольги Мартиновської, Володимир Ярославський вирішив не гаяти часу та й собі вхопив трішки уваги. Шеф-кухар опублікував до свого профілю в Instagram знімок зі своєю новою обраницею.

“Бачу Оля поїхала в Буковель до іншого “шефа №1″. Довелось знайти собі іншу”, – додав жартівливий підпис Ярославський.

На знімку можна побачити шеф-кухаря, який імітує поцілунок із кізочкою. Як відомо, Ярославський та Мартиновська є близькими друзями, тож зіркова колега підхопила жарт Володимира та опублікувала скриншот його світлини до себе в Insta-stories.

“Увага, сенсація! Володимир Ярославський привселюдно обізвав Мартиновську козою!”, – додала опис шеф-кухарка.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської
Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?