|
07.11.2022 19:14

Чому ведучий шоу “Гроші” досі самотній та яку жінку для себе шукає Олександр Преподобний: “Ще не зустрів таку”

Популярний український телеведучий Олександр Преподобний досі живе холостяцьким життям, проте доволі часто думає про власну родину, хоча й з пошуком майбутньої дружини не поспішає. Цікаво, яку жінку поряд із собою, бачить Олександр?

Олександр став обличчям каналу 1+1 і вже багато років веде різні передачі та шоу, проте в його арсеналі немає жодного розважального проєкту, певно в цьому жанрі він себе не знайшов. Але гарно порається з більш серйозними жанрами та постає у ролі ведучого соціальних та політичних передач, які дійсно можуть допомогти українцям у якихось питань.

Наразі Преподобний разом з іншими ведучими країни займає крісло у всеукраїнському марафоні новин і часто його колегою є Руслан Сенічкін. Також пів року тому, Саша запустив власне шоу на YouTube “Поляніця”, яке стосується теми війни та варто зауважити, що шоу стало дуже популярним і тому вже зараз почалися зйомки другого сезону.

Чому Олександр Преподобний досі холостяк

Якщо слідкувати за сторінкою Преподобного в соціальних мережах, особливо в instagram, то можна помітити, що чоловік полюбляє гарні краєвиди та живе десь у центрі столиці, адже раніше, Саша часто гуляє вночі центром Києва, або виходив на пробіжку. Тобто, якщо відмічати для себе якісь деталі, є всі шанси познайомитись з завидним холостяком просто вулиці.

До речі про особисте життя Олександр говорить рідко, тому досі є загадкою, чи був він одружений. Але зараз можна з впевненістю сказати, що він самотній та гідний чоловік. Якось ведучого вдалося розбовтати на особисті теми й тоді Преподобний розповів, які жінки йому подобаються та що є головним критерієм для нього.

Чому Олександр Преподобний досі холостяк

Тож, ведучий зауважив, що від жінки має надходити позитивна та впевнена енергетика, вона має обов’язково мати улюблену справу по життю і бути завжди в ресурсі, тоді його можливо зацікавити та привернути увагу. Також Олександру подобаються блондинки, а от щодо зовнішності певних вимог немає. Адже він впевнений, що красивою жінку робить внутрішня краса, але один пунктик все ж є, карі очі. Так, більш з усього чоловікові подобається поєднання світлих волосів та карих очей і звісно, від жінки має надходити ще й жіночність.

Тож, особливих вимог до супутниці на все життя Олександр не має, але примхи є і  чомусь, поки що Саші не вдалося знайти саме таку. Та ведучий не засмучується, а просто каже, що ще не зустрів таку, яка перевернула б його світ.