Як виглядали під час своїх перших ефірів Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран та інші ведучі 1+1 (ФОТО)

Ведучих з телеканалу 1+1 в обличчя знає вся країна, і це не дивно – вже не одне десятиліття вони не сходять з блакитних екранів українців.

Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран та інші зірки 1+1 – всі вони колись тільки починали, і ніхто про них не чув, зате сьогодні вони є одними з найбільш впізнаваних персон на телебаченні.

Телеведучі з 1+1
Телеведучі з 1+1

Алла Мазур

Майже 25 років вона веде новини в програмі “ТСН”. Відійти від ефірів Аллі довелося восени 2019-го, коли їй діагностували рак. Кілька місяців журналістка займалася лікуванням, але завдяки виявленню захворювання на ранній стадії вже влітку 2020-го Мазур повернулася до улюбленої роботи.

Алла Мазур
Алла Мазур

Наталія Мосейчук

Зараз Наталія Мосейчук веде одне з найвідоміших в Україні політичних ток-шоу “Право на владу”, а свою кар’єру вона починала в далекому 1993-му на обласному житомирському каналі.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Лідія Таран

Вибір професії для Лідії був зумовлений ще з дитинства, адже вона народилася в родині журналістів. Свою кар’єру Таран почала з радіо, після чого влаштувалася на “Новий канал”, потім перейшла на “5 канал” і в 2009-му вона нарешті приєдналася до команди “плюсів”.

Лідія Таран
Лідія Таран

Марічка Падалко

На телебачення Марічку привела любов до спорту і олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва. За випадковим збігом обставин вони обидві в’їхали в один будинок. Одного разу до спортсменки приїхали телевізійники з “Першого національного” і Падалко з ними познайомилася.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

На той момент у неї вже з’явився інтернет і вона відмінно володіла англійською, завдяки чому могла першою отримувати інформацію про різні матчі і змагання. Так Марічка почала дзвонити журналістам і диктувати рахунки з інтернету, потім її запросили на практику в програму “Світ спорту”. З того моменту і стартувала телекар’єра Падалко. Обличчям 1+1 вона стала у 2002 році.

Схожі статті