|
08.11.2022 17:28

Захур не захищає Камалію від нападок її падчерки? Багатій вразив зізнанням про конфлікт: “Ну це ж не назавжди”

Камалія та її чоловік Мохаммад Захур дали ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіли про деталі конфлікту співачки та її падчерки Тані. Всі подробиці в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Камалія досить гучно та зрозуміло заявила про свою позицію стосовно російської федерації та росіян. Навіть зараз співачка не збавляє своїх темпів і активно критикує сусідню країну за її агресію та небажання припинити війну.

Мохаммад Захур не захищає Камалію від нападок її падчерки

Мохаммад Захур не захищає Камалію від нападок її падчерки

Як нещодавно з’ясувалося, це сильно погіршило її стосунки з падчеркою Танею Захур, які і до того були не надто гармонійними.  Так, через декілька тижнів після вторгнення співачка прийняла рішення приєднатися до свого чоловіка та дітей, евакуювалася з України та поселилася в будинку падчерки у Великобританії.

Втім, порозумітися їй з власницею маєтку не вдалося. У зв’язку з тим, що зірка активно критикує росіян, а матір Тані — росіянка, між жінками розгорівся конфлікт.

Про це стало відомо завдяки інтерв’ю сім’ї у шоу “Життя відомих людей”. Втім, Мохаммад Захур ставиться до цієї ситуації по-філософськи, і сподівається, що вона скоро закінчиться. А голос за кадром заявив, що, і “Камалія готова перетерпіти”.

“Ну не назавжди це. Ну ми знаходимося в будинку доньки. І, звісно, їй дуже образливо. Постійно сварять її маму, яка нічого поганого не робить. Вона також проти цієї війни. Камалія, звісно, в ярості всіх молотить росіян і їй це не подобається. І, звісно, на цьому ґрунті бувають якісь суперечки”

Судячи зі слів Мохаммада, мова йде саме про пости Камалії про росіян, які викликають у Тані таку бурхливу реакцію. Тим не менш, поки що сім’я не збирається повертатися до України, тож конфлікт, судячи з усього, не настільки поганий. Втім, артистка назвала його “війною” між нею та Танею.