“Погані аналізи”: Камалія чесно та без жартів розповіла про своє захворювання, яке може лишити шансів на життя

Неймовірна співачка Камалія повідомила непросту новину. Зірка поскаржилася на серйозну проблему зі здоров'ям та розповіла, що насправді з нею сталося.

Популярна артистка Камалія дуже полюбилася українцям. Вона підкорила серця не лише своїм талантом, а й добрим норовом. Попри те, що їх чоловік володіє капітальними багатствами, зірка не хизується статками, а навпаки демонструє, що всі мають допомагати один одному.

Сама ж знаменитість нині зіштовхнулася з непростою проблемою. Про неї з сумом артистка повідала у сторіз в Інстаграмі.

На що захворіла Камалія?

Лежачі на лікарняній кушетці, співачка показалася фанатам у мережі. Вона також продемонструвала, як лікар проводить процедуру. Виявляється аж 2 хвороби лікує співачка.

“Боремося з хворобою вже понад 2 тижні. У мене таки Флурона. Це – коли ковід та грип одночасно. Завтра їду на КТ. Погані аналізи крові”, – з сумом написала дружина Захура.

Імунолог Федір Лапій розповідає про захворювання так:

“Одночасно можна хворіти і короною, і грипом, і це поєднання інфекцій доволі небезпечне. Вони додають масла в вогонь одне одному, і тяжкість перебігу вища”

Виявляється унікальних симптомів у хвороби не виявлено, лікарям доводиться докладати зусиль, аби визначити протокол допомоги пацієнтам.

Камалія чесно та без жартів розповіла про своє захворювання

Варто зазначити, що Камалія сама проінформувала своїх підписників про недугу та додала посилання на коментар імунолога.

Та попри цю складну ситуацію, дружина Захура рук не опускає і навіть намагається жартувати зі своїми підписниками. Зірка знімає смішні ролики прямо з медиками, а вони й не проти. Побажаємо цій сильній жінці нарешті подолати всі неприємності!

Схожі статті