|
08.11.2022 21:48

Віталій Кличко готується випустити нову збірку своїх крилатих висловів: “Вистояти – це не впасти”

Віталія Кличко насправді дуже люблять у народі і не тільки за те, що на посаді мера столиці, він намагається зробити все можливе, щоб контролювати всі проблеми міста, а ще й через його власні вислови, які підіймають настрій всім.

Віталій у минулому боксер, ця справа стала сімейною у родині Кличко, та якщо молодший брат Володимир вирішив продовжувати цю справу в Америці, то старший брат Віталій вирішив зайнятися більш дипломатичною справою, тому пішов у політику і став мером Києва. З самого початку Кличко не сприймали серйозно на посаді міської голови, хоча й самі обрали його у ході голосування.

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат

Така реакція від народу сталася через те, що Віталій не завжди може правильно щось сказати українською і йому справді було важко пов’язувати між собою українські слова, оскільки він все життя спілкувався російською, тому його вислови стали легендарними. І якщо кілька років тому він отримував хвилю критики після своїх промов, то зараз чоловіка поважають і як мера, і як людину, і як мужнього чоловіка.

Тому, згодом міський голова столиці зрозумів, що його смішні висловлювання дійсно подобаються народові, і як би вони не критикували це, всі завжди повторюють їх та підіймають собі настрій. А позитив, який надходить від політика дуже сприятливо впливає на його популярність. Тому одного разу Віталій вирішив зібрати до купи свої видатні цитати й надрукувати цілу збірку під назвою “Хто не чув – той побачить!”.

Книга вийшла у 2020 році й набула чималої популярності. Тому зараз Кличко задумався про те, щоб випустити другу частину збірки з новими крилатими фразами та називатися вона певно буде “Вистояти – це не впасти”. Ту йде пряма відсилання до моста імені Віталія Кличко, який уцілів під час обстрілу столиці. Цю новину політик повідомив на своїй сторінці в instagram, під фотокарткою з братом Володимиром.