Могли б піти на “Холостяк”: Дмитро Ступка, Віталій Кличко та ще 5 завидних і розлучених зіркових чоловіків

Ряди українських холостяків продовжують поповнюватися новими кандидатами. Хто зі знаменитостей вже готов відчинити серце для нового кохання?

Війна в Україні перевернула життя всіх українців та у багатьох питаннях розставила крапки над і. Мільйони людей кардинально змінили своє життя. Одні знайшли справжнє кохання, інші навпаки його втратили. За 6 місяців війни ряди українського шоу-бізнесу поповнилися новими та завидними холостяками.

Володимир Дантес

Володимир Дантес став "батьком"
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Весною цього року зіркова пара Дантес та Дорофєєва оголосили про своє розлучення після 10 років подружнього життя. Ця новина приголомшила фанатів, оскільки нічого не віщувало біди. За місяць до розлучення артисти їздили на відпочинок та викладали світлини, де здавалися все ще закоханими. Після розриву Володимир почав нові стосунки, але до офіційного одруження співак все ще може вважатися холостяком.

Дмитро Ступка

Дмитро Ступка і Поліна Логунова розлучилися
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Про розлучення українського актора Дмитра Ступки з дружиною стало відомо ще на початку квітня. Одружені прожили в офіційному шлюбі майже 7 років та народили доньку. Ще до початку війни дружина артиста разом із дитиною емігрувала до Америки, де, зі слів Дмитра, в неї є новий обранець. Залишитись друзями колишнім закоханим не вдалося та зараз кожен будує нове життя.

Віталій Кличко

Віталій Кличко заборонив відміняти рішення про рух транспорту під час тривоги
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Наприкінці літа колишній боксер, а зараз депутат та мер Києва, повідомив про розлучення з дружиною. Причиною розпаду союзу стала відстань. Наталія Кличко давно живе за кордоном та будує там кар’єру. За час знаходження поодаль друг від друга кохання охолонуло, тому пара прийняла узгоджене рішення розірвати шлюб, який тривав 25 років.

Михайло Заливако

Переможниця "Холостяк-11" полишила Михайла Заливако?
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Коханий Анни Богдан, переможниці проєкту “Холостяк” по іронії долі знову опинився в рядах нежонатих. Відносини молодих артистів почалися ще під час знімання шоу, але протрималися рік, так і не дійшовши до РАГСу.

Михайло Кацурін

Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Популярність ресторатора набула масштабних розмірів після його розлучення з дружиною. Причиною тому стало, що екс-дружина Михайла крутить роман з Володимиром Дантесом, а сам Кацурін з його колишньою  — Дорофєєвою.

Валерій Харчишин

Лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч
Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Фронтмен музичного гурту “Друга Ріка” одружився у 2013 році. З дружиною Юлією співак має двох синів. Але після 13 років сумісного життя шлюб дав тріщину та подружжя розлучилося. Артист заявив, що давно жив іншим життям, окремо від Юлії та вже почав нові стосунки.

Володимир Пригладь

Завидні і розлучені зіркові чоловіки

Після 18 років подружнього життя про завершення своїх стосунків оголосили продюсер Володимир Пригладь та співачка Наталія Валевська. Пара вирішила не розголошувати подробиці та причини свого рішення, залишивши це на обміркування прихильникам.

Схожі статті