Categories Шоу-бізнес

Хто цей молодий іноземець, з яким Ольга Сумська поїхала за кордон: покинула чоловіка Борисюка

Знаменита українська акторка Ольга Сумська сколихнула мережу зізнанням, що виїхала за кордон не разом зі своїм чоловіком. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ольга В’ячеславівна Сумська, як і безліч інших вітчизняних зірок робить усе можливе, аби привернути увагу світу до війни в Україні, а також зібрати кошти на благодійність.

Звичайно, у цій непростій справі їй допомагає її ремесло — театр. Зірка не покидає сцени не в мирні часи, не у воєнні, підкорюючи серця співвітчизників своєю відданістю мистецтву.

Ольга Сумська виїхала за кордон разом з Амадором Лопесом

Так, нещодавно Ольга Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення для своїх фанатів. В ньому акторка розповіла, що разом з командою рушає до Іспанії, де візьме участь у концерті, який буде присвячений Україні.

Ольга Сумська виїхала за кордон разом з Амадором Лопесом

Компанію їй склали Амадор Лопес, а також Наталія Валевська. Згодом в мережі з’явилися інші кадри, на яких засвітилися подружжя Бабкіних, Ірина Білик, Олег Скрипка та інші.

Ольга Сумська виїхала за кордон разом з Амадором Лопесом

Варто відмітити, що згодом через цю поїздку навколо Амадора Лопес та Наталії Валевської рощплвзличя чутки про їхній роман. Співачка оприлюднила у своєму мікроблозі кадри, на яких вона весело проводить час з танцюристом, обіймається з ним, а в дописі до публікації взагалі зізналася йому в почуттях.

Натомість чоловіка Ольги Сумської Віталія Борисюка на цьому заході не було. Актор не може виїхати закордон, тому після початку повномасштабної війни у весь час знаходився на території України. Втім, зірка знаходить собі безліч корисних справ на батьківщині, адже під час військових дій багато волонтерської діяльності та благодійності не буває.

Share