|
14.11.2022 15:38

Як виглядає та чим займається батько Володимира Зеленського: ось в кого пішов президент (ФОТО)

Зеленський ніколи не приховував свою родину та своє походження, проте самі батьки не дуже полюбляють публічності. І з того часу, як Володимир обійняв посаду президента запити про його батька в мережі зростають, тому ми вирішили показати, в кого ж пішов лідер країни.

Володимир Зеленський народився у Кривому Розі, де все своє життя прожив його батько Олександр, тому й Володя став уродженцем цього чудового містечка та провів там половину свого життя й до речі зустрів свою першу леді Олену.

Отже, батько президента – Зеленський Олександр Семенович, який все життя присвятив науковій діяльності. Спершу батько Володимира захистив кандидатську дисертацію на тему маркшейдерія – це одна з галузей горної справи. Крізь 10 років після цього, Олександр Семенович став доцентом кафедри “Обчислювальної техніки, економічної інформатики та статистики” Криворізького економічного університету. А ще через 3 роки він став завідувачем кафедри інформаційних технологій та інформатики у цьому ж вищому навчальному закладі. А згодом отримав звання професор.

Як виглядає батько президента

Тож, кар’єра чоловіка розвивалася дуже швидко та настільки, що після університетської діяльності Зеленський став керівником міжнародної наукової групи зі співпраці з компанією “Ерденет” у Монголії. Згодом також став виконавцем гранту глави держави з навчання обдарованої молоді сучасним методам геолого-маркшейдерської справи.

Які стосунки між президентом та батьком?

Щодо сімейних справ, то батько голови країни досить суворий у питаннях виховання, проте завжди слухав позицію сина й виходячи з ситуації приймав рішення. Володимир дуже поважає свого батька та цінує його підтримку. В їх родині досить довірливі стосунки, тому Зеленський-молодший може будь-якої миті подзвонити батькові та порадитися з ним щодо всіх питань, які його хвилюють.

Як виглядає батько президента

Не дивлячись на свою суворість Олександр Семенович дуже добра й чуйна людина, він обожнює проводити час з онуками та сином, огортає теплом дружину та всіх членів родини, хоча й поводитися завжди стримано.

Проте у підлітковому віці, звісно, між сином і батьком виникали конфліктні ситуації, Володя навіть одного разу капцем кидався в нього, через те, що Олександр забороняв синові куди піти. Тоді це здавалося чимось серйозним, а зараз обидва згадують зі сміхом свої сварки.

Як виглядає батько президента

Тож, дивлячись на Олександра Семеновича, видно, що син пішов у нього, зовнішньо певно ні, а от характером, розумом, витримкою, силою волі – так, все взяв від батька, за що й дуже вдячний йому.