Categories Шоу-бізнес

Леся Нікітюк показала, які сюрпризи їй робить головний чоловік в її житті: “Подарунки від Ів-сент-Івана”

Леся Нікітюк дуже активно демонструє своє життя у соціальних мережах, особливо в instagram. Тому останні новини з життя зірки, можна дізнатися саме в сторіс. Цього разу, ведуча похизувалась сюрпризом від головного чоловіка в її житті.

Леся завжди відкрита до своєї аудиторії, бо вважає, що саме люди зробили з неї зірку. Тому ведуча завжди дуже поважно ставиться до своїх шанувальників і часто розповідає що відбувається в її житті. Одного разу Нікітюк навіть запропонувала народові обрати для неї кандидата на роль чоловіка. Оце так довіра до людей.

Насправді за таку щирість та незворушність Лесю полюбляють люди й тягнуться до неї, адже вона дуже проста та відверта. До того ж ще й має чудове почуття гумору, яке також допомагає їй налагодити контакт з підписниками та глядачами. Хоча деякі вважають її надто зухвалою та нахабною і навіть перемикають телевізор, як тільки з’являється Леся. Але таких менше.

Леся Нікітюк показала подарунок від головного чоловіка в житті

Останнім часом, Леся часто їздить додому у рідний Хмельницький, звідки знімає історії зі своїми племінницями та батьками. Так, днями ведуча знову опинилась вдома в батьків і вирішила показати, які сюрпризи до приїзду їй готує батько. Тож телеведуча виклала  фото пляшки “Хмельпиво”, яке їй подарував батько та підписала фото: “Подарунки від Ів-сент-Івана”.

Так Леся ніжно називає свого батька, якого не часто показує, бо він сам того не дуже хоче. Отже, хто ще зможе зробити нам приємні дрібнички, які для нас стають чимось цінним. Адже це увага та піклування зі сторони батьків, а це варто цінувати.

Нікітюк показала подарунок від головного чоловіка у її житті

Тому Нікітюк й сама ніколи не приїздить до батьків без подарунків. І дуже часто демонструє домашню атмосферу. Напевно дівчині цього дуже не вистачає у Києві, де Леся живе одна, лише зі своїм песиком, котрий всюди подорожує з хазяйкою.

Share