“Коли у Михайла Заливако закінчиться контракт, все буде”: самотня Леся Нікітюк поклала око на екс-холостяка

Леся Нікітюк заінтригувала мережу новою грою на публіку.

Відомо, що знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк досі залишається холостячкою. Як і Олегу Виннику, зірці вдається приховати все особисте за сімома замками. Варто відмітити, що ведуча не спекулює питанням своєї самотності та не влаштовує хайп на таємних стосунках. Однак, пожартувати на цей рахунок Леся дуже любить.

Леся Нікітюк включила в свій особливий список Михайла Заливако

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій зірка представила своїм підписникам чоловіків на вибір. Мовляв, щоб підказали, якого обрати.

Нікітюк вочевидь “поклала око” на перерахованих чоловіків і запитала думки користувачів. Варто відмітити, що більшість з них просто недосяжні для ведучої. Наприклад, Ілон Маск. До списку потрапив і Притула, як і завжди. Звісно, усе це було зроблено з гумором та з наміром насмішити, а не обрати нареченого.

До славнозвісного переліку потрапив і екс-холостяк Михайло Заливако. І хоча більшість коментаторів вважає, що найкраща пара для Лесі — це Сергій Притула. Знайшлися і ті, хто підтримав кандидатуру Михайла.

Коментарі під публікацією Лесі Нікітюк.

Нагадуємо, що не так давно Леся Нікітюк та Михайло потрапили у скандал через переписку, яка була опублікована хакерами. У ній зірки відверто фліртували. Згодом телеведуча та бізнесмен вирішили обіграти ситуацію, і Михайло прямо у студії запропонував руку і серце Нікітюк. Анна Богдан на це відреагувала іронічно, і зовсім не образилася. Мовляв, зовсім не ревнує і вважає, що це нерозумно — надавати значення жартам.

Схожі статті