|
16.11.2022 23:02

Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова: “Гидота, не мені вам розповідати”

Легенда української естради Софія Ротару, а також її син Руслан Євдокименко прокоментували чутки про весілля спадкоємиці сімейства Соні з російським мільйонером.

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко звикла до публічного образу життя і ніколи не приховувала від аудиторії новин про її сім’ю. Зокрема дівчина активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, і завжди знайомить підписників зі своїми друзями та обранцями.

Після того як дівчина роз сталося з бойфрендом-французом та переїхала до Сполучених Штатів стало відомо, що вона вступила у стосунки з бізнесменом Денисом Жадановим. Чоловік заробив свої статки завдяки IT сфері, і як пліткують, зробив пропозицію онучці Софія Михайлівни.

Софія Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова

Софія Ротару зізналася, чому не хоче видавати заміж онучку за мільйонера Жаданова

Однак, сімейство Ротару одразу ж спростувало дану новину. Спочатку на весілля Соні відреагував її батько Руслан, який звинуватив в усьому ЗМІ.

“Я теж вперше почув про це в пресі. На те вона і преса, щоб писати будь-яку гидоту, не мені вам розповідати”, – заявив Руслан Євдокименко.

Згодом журналісти попросили і Софію Ротару прокоментувати імовірно заміжжя її онучки. Софія Михайлівна одразу ж дала зрозуміти, що дану ідею не підтримує, і знайшла досить просте пояснення своїй позиції.

Справа в тому, що Соня ще досить юна, має закінчити навчання та реалізуватися в житті, і тільки тоді подумати про сім’ю. Мовляв, в них високі сімейні стандарти, а у Софіі ще все життя попереду, аби зробити свій вибір і побудувати міцну родину.

Варто відмітити, що зараз Соня проживає разом зі своїм обранцем Денисом у Нью-Йорку. У молодих людей прекрасна квартира і спокійне гармонійне життя. Хіба що бізнесмен постійно знаходиться у відрядженнях, так як має багато роботи.