“Ефект бумерангу”: Мосейчук публічно визвірилася на Софію Ротару, а екс-директор співачки відкрито їй погрожує

Здається, легенда української естради Софія Ротару перестає нею бути, адже звідусіль на неї починає литися критика. Що не сподобалося колегам артистки?

З початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару здивувала своїх співвітчизників мовчазною поведінкою. Як відомо, артистка багато років заробляла шалені гроші на території російської федерації, а також країнах, які раніше входили у склад радянського союзу.

Звісно, українська спільнота одразу ж звернула увагу на те, що Софія Михайлівна не готова рвати свої взаємини з російським слухачем. Але незадоволення її поведінкою росло повільно та довго.

Правда про коханця Софії Ротару вийшла назовні
Наталія Мосейчук та екс-директор Софії Ротару нанесли удар репутації співачки

Наталія Мосейчук та екс-директор Софії Ротару нанесли удар репутації співачки

І все ж таки це питання не могло не досягти своєї кульмінації. Нещодавно Наталія Мосейчук публічно обговорила неприйнятну поведінку Софії Михайлівни та підкреслила небажання зірки втрачати особисті блага та гроші заради свободи своєї батьківщини і життя інших людей.

“Дурили, співали вам нечесні пісні, а зараз не проявили себе як громадяни. Вони навіть не волонтерять. Знайте, що ваші кумири – труси, ваші кумири – погані громадяни України, не ходіть більше на їхні концерти”, – висловився про Ротару Леньо.

У соціальних мережах почали активно обговорювати позицію колег стосовно Софії Михайлівни, тому журналісти вирішили поцікавитися у екс-директорки зірки Ольги Коняхіної, що вона про це думає, адже ця жінка неодноразово виливала велику кількість бруду на колишню роботодавицю.

Та директорка на цей раз була на диво стриманою і лише заявила, що кожен пожинає те, що сіє. Втім, у цьому меседжі відчувалась і загроза.

“Нехай собі живе та процвітає там, де хоче і як хоче. Ефект бумерангу ніхто не скасовував!” – висловилася екс-агент виконавиці.

Схожі статті