|
18.11.2022 00:34

Злата Мітчелл вразила підписників яскравим макіяжем: навіть зіркова мама Оля Фреймут не вміє так фарбуватися

Донька ревізорки, Злата Мітчелл, проживає та навчається в Америці. Вирвавшись з-під маминого крила дівчина дедалі частіше демонструє дух бунтарства та викладає провокаційні знімки у соціальні мережі. Нещодавно 16-річна леді продемонструвала макіяж, який точно не повторить зіркова мама, Оля Фреймут.

Рано чи пізно діти виростають і намагаються якнайшвидше вирватися з батьківського гніздечка, аби пізнати усі радощі самостійного життя та смак справжньої свободи. Діти артистів не є виключенням, хоча іноді здається, що спадкоємці знаменитостей живуть з батьками, як сир у маслі. Але зазвичай, як тільки підлітки досягають віку, коли можуть жити без опіки та нагляду, намагаються вирватися якомога далі. Особливо це стосується ситуацій, коли виховання у сім’ї було суворим.

Злата Мітчелл, дочка знаменитої телеведучої, Ольги Фреймут, знає на собі, як виховуватися у сім’ї, де мама — директорка школи для панянок і найінтелігентніша леді України. Можна припустити, що дівчинці не давали багато свободи та ретельно слідкували за поведінкою підлітка. Тому тоді, коли Злата вирвалася з-під маминого крила і вдихнула свободу, то вирішила відриватися, як це роблять її однолітки.

Злата Мітчелл зробила макіяж, який не повторить навіть Оля Фреймут

Зараз дівчина навчається в Американському інтернаті, але встигає поєднувати навчання з розвагами. Мітчелл гуляє з друзями пізніми вечорами, влаштовує вечірки та відкрито демонструє свої стосунки з бойфрендом. Вже не раз дівчина наривалася на шквал хейту, як від своїх підписників, так і від фанатів зіркової мами. Донька ведучою без вагань здатна подратувати публіку відвертими знімками у бікіні, або з величезним декольте, виставивши пишні форми напоказ аудиторії.

Злата Мітчелл вразила підписників яскравим та помітним макіяжем

Нещодавно Злата виставила сторіс, де показала новий, яскравий мейк-ап. Так фарбуватися дівчину навчила точно не мама, оскільки сама Оля Фреймут віддає перевагу стриманому макіяжу у пастельних кольорах, інколи вносячи родзинку в образ червоною помадою.

Нагадаємо, що рідний батько Злати, Ніл Мітчелл, проживає у Лондоні.