Злата Мітчелл, Маша Полякова, Аліса Соболєва та інші зіркові підлітки, які переплюнули батьків бунтарством

Зіркові діти, які підігрівають репутацію батьків бунтарською поведінкою. Це вплив перехідного віку чи спроба наслідувати батьків? Дізнайтесь подробиці.

Деякі артисти багато років вибудовували собі бездоганну репутацію, бо не лише завдяки таланту можна стати знаменитим артистом, а й завдяки тому, що про тебе говорять у народі. Проте буває так, що не завжди репутація залишається незаплямленою. Одні втрачають імідж вплутавшись у скандалі історії, інші намагаються “тримати обличчя” з останніх сил, але деякі ситуації провокують перешіптування за спинами артистів. Герої цього матеріалу — зіркові діти, які похитнули репутацію знаменитих батьків.

Злата Мітчелл

Зіркові підлітки, які переплюнули батьків

Не секрет, що донька відомої телеведучої Ольги Фреймут не пішла по стопах своєї інтелігентної матері. Дівчина не просто не схожа на рідну маму, а повна її протилежність. Коли пані Оля обирає скромні вбрання, дотримується “по підручнику” столового етикету та не проронить зайвого слова стосовно особистого життя, Злата, своєю чергою, відверто демонструє своє тіло в інстаграмі та не приховує стосунків з бойфрендом, публікуючи світлини з поцілунками.

Аліса Соболева

Зіркові підлітки, які переплюнули батьків

Донька народного депутата України Єгора Соболева від першого шлюбу. Зараз політик одружений з відомою ведучою новин Марічкою Падалко. Тож здавалося, Алісі є з кого брати приклад, як повинна себе вести справжня леді. Але бунтарський дух 19-річної дівчини проривається назовні, попри спроби батьків створити образ інтелігентної сім’ї. Донька депутата не соромлячись публікує у сторіс світлину, де вдягнута у сукню з надто глибоким декольте та палить цигарку прямо на літній терасі ресторану.

Маша Полякова

Маша Полякова
Зіркові підлітки, які переплюнули батьків

По прізвищу вже можна здогадатись, що Марія є донькою української поп-діви — Олі Полякової. Не можна сказати, що зіркова мама відрізняється бездоганною репутацією та інтелігентною поведінкою. Тому Марія іноді дозволяє собі вийти за загальноприйняті норми поведінки. Дівчина, у складі панк-гурту “Шви” виконує пісні насичені нецензурною лексикою. Після першого концерту як Маша, так і її мама Оля потрапили під хвилю критики з цього приводу.

Наталія Горова

Зіркові підлітки, які переплюнули батьків

Нещодавно продюсерка Ірина Горова ошелешила прихильників новиною, що її 24-річна донька Наталія вийшла заміж. Але весілля було не тільки не традиційне, а навіть не в Україні. Дівчина одружилась з коханим з Лівії, а урочистість пройшла по усім мусульманським канонам. Ірина не була присутня на святі та дізналась про весілля доньки через смс.

Схожі статті