|
18.11.2022 18:22

Дочка Олі Полякової не спілкується зі своїм татом Буряковським? Маша вразила зізнанням: “Коли батько…”

Дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Марія, яка на даний момент навчається у Великобританії, розчулила мережу знімком зі своїм батьком Вадимом.

Минулого року Оля Полякова активно обговорювала зі своєю аудиторією навчання її старшої дочки Маші, яка закінчувала школу. Мова йшла про отримання освіти в елітному музичному коледжі в Великобританії. Після початку повномасштабної війни в Україні мережею розповзлися чутки, нібито дівчина не хоче їхати до Європи через хлопця, але згодом Маша спростувала дані новини, заявивши, що ніколи не пожертвує своїм майбутнім.

Маша Полякова вразила знімком з батьком

Маша Полякова вразила знімком з батьком

На даний момент дівчина вже знаходиться вже навчається, її молодша сестра Аліса ходить в школу, матір Оля Полякова бере участь у грузинських “Танцях з зірками”, а батько Вадим залишається в Україні, адже служить в територіальній обороні.

Це непростий час для родини, адже усі її члени знаходяться в розлуці. Зокрема нещодавно старша спадкоємиця співачки сколихнула мережу новим знімком, який оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До неї приїхав її батько. Буряковський та його дочка Маша побули разом лише одну годину.

Маша Полякова вразила знімком з батьком

Варто відмітити, що Суперблондинка не так давно розповідала, що Вадим Буряковський не користується смартфонами і має старий мобільний телефон. Чи спілкується він зі своєю донечкою по відеозв’язку під великим питанням, як і їх телефонні розмови, адже роумінг справа недешева та незручна.

Відомо, що Маша мало бачиться зі своєю сім’єю, а що ж до підтримання зв’язку достовірно нічого невідомо відомо. Тим не менш, дівчина продемонструвала, як сильно скучила за своїм батьком, і як не хотіла його відпускати.