Співачка Тіна Кароль привітала сина з днем народження та похизувалась своєю молодістю: “Брат і сестра”

Син — це радість для кожної матері. Чим дорослішим він стає, тим більша гордість за власну дитину. Відома співачка Тіна Кароль також пишається своїм синочком, тому в день його 14-річчя виклала спільне фото та показала, яким виріс маленький Вєня.

Союз співачки Тіни Кароль та продюсера Євгена Огіра був одним із найміцніших серед пар українського шоу-бізнесу. Два лебеді, які пливли течією буремних подій життя, доки їх не спіткало лихо — коханого виконавиці в один момент не стало. Але у подружжя народився син Веніамін, тепер він єдиний та найдорожчий чоловік для зірки.

Тіна Кароль зараз активно подорожує світом з благодійними концертами на підтримку України, але, як мати, вона добре розуміє, що необхідно бути поряд із рідним сином у важливі моменти його життя. Тому вона змогла знайти час та приїхати на день народження Веніаміна. Хлопчик зараз навчається у Великобританії, саме туди вирушила Кароль.

Тіна Кароль із маленькими Веніаміном

18 листопада сину Кароль та Огіра виповнилося 14 років. Мама Тіна, як і заведено, влаштувала дитині свято, а згодом поділилась світлинами з події у своєму офіційному Телеграм-каналі, підписавши колаж з сімейних фото: “Брат і сестра”.

Фото Тіни Кароль та Веніаміна з дня народження

Дійсно, знаменитість виглядає дуже молодо, а синочок значно підріс. 14-річний Веніамін набагато вище своєї зіркової матусі, це особливо видно на фото зі святковими кульками. Він виглядає дорослим і статним хлопцем, дійсно ніби молодший брат Кароль. Не можна не помітити, що Вєня копія свого батька — справжній красень.
До привітань в коментарях долучилися шанувальники співачки:

  • “Мої вітання, хай ваші мрії обов’язково здійснюються!”
  • “С днем народження сина! Для мами — це найкращій день! Тіна ніжних обіймів як можна більше.”

Більшість прихильників погодились з підписом Кароль, зауваживши, яким гарним виріс Веніамін, та яка приваблива у нього матуся:

  • “Яким великим він став. Красунчик.”
  • “Такі котики. З Днем Народження Вєню.”
  • “Які ж ви вау!”

Нагадаємо, що справжнє ім’я Тіни Кароль Ліберман Тетяна Григорівна.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.