36-річна Тіна Кароль забирає свого сина Веніаміна з Британії назад до України: “Навіщо йому там знаходитися”

Відома українська співачка Тіна Кароль 7 років тому відправила свого єдиного сина Веніаміна на навчання в Британію, але у найближчому майбутньому хоче забрати його назад до України.

Веніамін народився у шлюбі Тіни Кароль та продюсера Євгена Огіра у 2008 році. Хлопчику нещодавно виповнилося 13 і він вже переріс свою зіркову маму. Поряд з ним співачка виглядає як сестра. Не дивлячись на те, що Веня більшу частину часу проводить за кордоном, Тіна підтримує з ним тісний зв’язок, приїздить до нього при першій же можливості, забирає додому на канікули.

За словами артистки, їхні стосунки дуже дружні. Вона намагалася виховати спадкоємця так, щоб він не мав від неї секретів і не боявся поділитися будь-чим.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль живе у Великобританії

Для Веніаміна Кароль обрала престижну школу Repton Preparatory School, рік навчання у якій обходиться знаменитості в мільйон гривень. Живе син поп-діви в родині українських емігрантів – викладача і адвоката. Як Тіна розповіла в інтерв’ю КП в Україні, Вені у них сподобалося, однак не це було основною причиною вивезти хлопчика за кордон:

“Коли не стало чоловіка, я побачила надто прикуту увагу до моєї дитини, її всі жаліють, усі сприймають через призму мами. А мені хотілося, щоб він ріс як звичайний хлопчик, не син зірки. Щоб у його школі ніхто не знав, що співаю”.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Покійний чоловік Тіни Кароль та їхній син Веніамін

За словами співачки, вже зараз друзі Веніаміна слухають її пісні та підписуються на її Інстаграм. Вона не приховує – через це нервується, хоча не розуміє чому саме, але їй важливо, що підліткам подобається.

В музичній кар’єрі Тіна Веню не бачить, адже у нього безліч захоплень, окрім гри на барабанах і фортепіано – хлопець займається дзюдо, регбі, фехтуванням, танцює гопак, бере участь у церковних богослужіннях, він паламар української церкви. Яке майбутнє чекає на сина, Кароль поки не впевнена, але одне знає точно – після закінчення школи він повернеться до України:

“Я навіть не бачу, навіщо йому там перебувати у старших класах. Вважаю, що він усе, що треба було, там уже взяв”.

Більше цікавого про сімейне життя Тіни Кароль і Веніаміна Огіра дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.