|
25.11.2022 16:42

Двоє чоловіків Сніжани Єгорової: чому не склалося сімейне життя з Семеном Горовим і Антіном Мухарським

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова перебувала у двох шлюбах, і обидва були невдалими. Але розпалися вони абсолютно за різних причин.

На даний момент Сніжана Єгорова є доволі скандальною особистістю в Україні, адже за декілька днів до повномасштабного вторгнення схвалила політику російської федерації. Навіть той факт, що онуки зірки сиділи в бомбосховищах не змінили її ставлення до війни.

Телеведуча знаходиться зі своїми дітьми у Туреччині і не відчула на собі складнощів воєнного часу. Втім, чоловічого плеча, на яке вона могла б спиратися, поруч немає. З обидвома своїми обранцями Сніжана зіпсувала стосунки.

Стало відомо, чому Сніжана Єгорова розлучилася з Горовим та Мухарським

Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою

Телеведуча познайомилася з Семеном Горовим у вельми юному віці. Коли Єгоровій було 19 вона вперше вийшла заміж. У цьому шлюбі у пари народилася дочка Стася.

За словами Сніжани, саме вона стала ініціатором розлучення, адже Семен не міг самореалізуватися і знаходив не найкращі способи впоратися зі своїми невдачами. Пара проходила через розлучення, коли телеведуча виношувала другу дитину Олександру. Саме тому дівчинка отримала дівоче прізвище матері.

Стало відомо, чому Сніжана Єгорова розлучилася з Горовим та Мухарським

Невдовзі Сніжана вийшла заміж вдруге, але на цей раз за свого колегу Антіна Мухарського. Зірки мали протилежні політичні погляди. В якийсь момент Антін почав займатися лагідною українізацією, і це стало тригером для розірвання стосунків.

Хоча обидва не приховують, що свою роль відіграли зіркові подруги Сніжани Єгорової, які вважали, нібито поведінка Мухарського може сильно нашкодити кар’єрі обидвох знаменитостей, а також їхньому благополуччю.

Зараз за офіційною версією Сніжана Єгорова самотня і виховує чотирьох дітей. Старша дочка Стася Ровінська знаходиться у серйозному конфлікті з матір’ю і переїхала до Сполучених Штатів.