“Була сліпою і глухою”: 50-річна Cніжана Єгорова просить вибачити за те, що підтримувала роками противника

Сніжана Єгорова заслужила неоднозначну репутацію через свої вислови та підтримку рф у мирний час. Зараз зірка схаменулася та просить вибачення.

Сніжана Єгорова, колись улюблена народна ведуча, заслужила у мережі репутацію неоднозначної панянки, яка не втрачала можливості висловити свою політичну думку. Зірка ніколи не соромилася бути в опозиції. За це часто знаменитість отримувала на горіхи у коментарях.

Грозилися користувачі Фейсбуку та Інстаграму відправити екс-дружину Антіна Мухарського до Московії. Втім, зараз на фоні того, як Україна вже майже три тижні героїчно обороняє свої землі і до Єгорової прийшло, так би мовити прозріння.

Артистка поділилася своїми думками на своєму телеграм-каналі. Головний меседж її тексту – всі можуть помилятися, а в українців вона негайно просить вибачення:

“Пробачте, що підтримала агресію! Пробачте за те, що я була сліпою та глухою! Пробачте, що я була посіпакою вбивств, хаосу і паніки! Я стою на колінах перед всім українським народом!”, – емоційно написала Сніжана.

50-річна Cніжана Єгорова просить вибачити за те, що підтримувала роками противника

Наразі всі сторінки у соціальних мережах ведучої зникли разом з її дописами на тему політики та просто побутовими роздумами.

Нагадаємо, що Єгорова є уродженкою міста Нова Каховка, яке прийняло на себе удар російських окупантів. Досі ситуація там лишається нестабільною, а беззбройні місцеві активно виходять на площі, щоб хоч мітингами протистояти агресору.

Втім, сама Сніжана вже багато років мешкає у столиці, адже у Києві їй вдалося побудувати кар’єру, вийти заміж та народити дітей. До війни вона активно мандрувала закордоном.

Схожі статті