|
28.11.2022 15:06

Як змінилася Тоня Матвієнко після весілля з Арсеном Мірзояном: відростила коси і публічно говорить про “кекс”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко змогла стати щасливою у шлюбі зі своїм колегою Арсена Мірзояном, з яким познайомилася під час зйомок шоу "Голос країни".

Знайомство Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко випало на період їхньої участі у вокальному шоу “Голос країни”. Донька Ніни Митрофанівни закохалася в одруженого на той час чоловіка, але це на зупинуло її на шляху до досягнення сімейного щастя.

І хоча матір Тоні наполягала на припиненні цього роману, Арсен прийняв рішення розлучитися, залишив усе майно своїй колишній сім’ї і прийшов в дім легенди української естради.

Як змінилася Тоня Матвієнко під час стосунків з Мірзояном

Цікаво, що з того моменту родина почала трансформуватися. Тоня Матвієнко одразу ж змогла повернути додому свою старшу дочку Уляну, з якою довго не могла знайти спільну мову. Незабаром на світ з’явилася спільна спадкоємиця Мірзояна і Матвієнко Ніна.

Тоня Матвієнко розкрила найособистіші деталі стосунків з Мірзояном

Як з’ясувалося, кохання прикрашає людину не тільки з середини, але і зовнішньо. Співачка змінила зачіску, стала більш елегантною та витонченою.  Ба більше, досягла артистка і певної розкутості у спілкуванні. Наприклад, Тоня Матвієнко може обговорити з пресою найпотаємніші аспекти свого особистого життя.

Так, після початку повномасштабної війни та евакуації з України співачка розповіла, як вони з Арсеном спілкуються.

“Це було вже ближче до травня, тому що точно про с**с ми ці чотири місяці не думали взагалі. Я навіть у нього запитувала, він каже: “Я дивлюсь на себе в дзеркало – я вже в прищах, як малолєтка”. Боже, він мене уб’є за це відео! Я кажу, як є. Я дуже пишаюся і собою, і Арсеном, що ми це переживаємо і бережемо своє кохання”, – зазначила Тоня.