“Сенс життя”: 41-річна Тоня Матвієнко показала фото з малою дитиною – стали батьками з Арсеном Мірзояном

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала в мережі фото з малою дитиною, батьком якої став коханий чоловік зірки Арсен Мірзоян.

За історією кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна спостерігала вся Україна, адже свій початок вона бере ще з 2 сезону вокального талант-шоу “Голос країни”, куди майбутні чоловік і дружина прийшли будувати співочу кар’єру.

На проєкті дочка народної артистки Ніни Матвієнко дуже здружилася з Арсеном, але ні про що більше і мови не йшло — він тоді був одружений і втілював образ зразкового сім’янина.

Втім, він вщент розбився, коли стало відомо, що Мірзоян заради Антоніни покинув дружину і двох дітей. Романтичні почуття між парою спалахнули після завершення “Голосу” під час гастрольного туру.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко покинули Україну без дітей
Тоня Матвієнко в розлуці з коханим Арсеном показала фото з малятком

Від роману з одруженим чоловіком доньку щосили намагалася вберегти Ніна Митрофанівна, однак серцю не накажеш — згодом Тоня і Арсен стали батьками і зіграли весілля.

Донечку подружжя назвало на честь знаменитої бабусі Ніною.

Варто зауважити, що закохані зіштовхнулися з великою кількістю критики з боку публіки, коли їхні стосунки вийшли назовні, але це натомість лише скріпило шлюб пари.

Тоня Матвієнко показала фото з малою дитиною

Як активна користувачка соціальних мереж, у себе в Інстаграмі Тоня Матвієнко ділиться найтеплішими моментами свого життя.

Цього разу співачка виклала фото з ще зовсім маленькою Ніною і вже дорослою Уляною — її старшою дочкою від першого шлюбу:

“В Україні 25 квітня святкують День доньки. Моя гордість та радість. Сенс життя”, – підписала кадр дружина Мірзояна.

Тоня Матвієнко в розлуці з коханим Арсеном показала фото з малятком
Тоня Матвієнко в розлуці з коханим Арсеном показала фото з малятком

До речі, пара зараз в розлуці — Тоня з дітьми за кордоном, поки Арсен несе службу в ТрО.

Схожі статті