|
28.11.2022 21:07

Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк почав готувати для друга: самотність чи свобода?

Володимир Остапчук зовсім нещодавно вдруге розлучився. Про це говорить відсутність обручки, а також вчинки Христини. Тож, тепер ведучий навіть готує сам та ще й друга пригощає.

Відомо, що у пари вже давно були непорозуміння між собою, тому що вони дуже активно уникали зустрічей один з одним, не вітали одне одного з днем народження та довгий час не викладали жодної фотографії один з одним. Всі ці фактори давали розуміти людям, що їх стосунки дали тріщину.

Та тепер Христина зняла обручку та переїхала тимчасово  жити в іншу країну. Вже кілька тижнів колишня дружина Остапчука живе у Відні, де зняла собі квартиру та облаштувала її. Там же у жінки є подруги, з якими вона гарно проводить час та намагається пережити важкий розрив з телеведучим.

Після розлучення Остапчук почав готувати для друга

Та сам же Володимир залишився у Києві де активно працює та волонтерить разом зі своїми колегами й друзями. З того, що у себе на сторінці постить шоумен зрозуміло, що він знову адаптується до холостяцького життя. Тому не рідким контентом в його блозі instagram стала кулінарія. Нещодавно Остапчук викладав фото неймовірно смачного сендвіча з лососем, авокадо, яйцем пашот та соусом. А на цих вихідних Володимир опублікував фото з пирогом, який приготував для вечері з другом блогером Кирилом.

Після розлучення Остапчук почав готувати для друга

Тож, тепер шоумен готує не для своєї коханої жінки, а для своїх друзів. Та варто зазначити, що раніше за Остапчуком не спостерігалося хисту до готівки, але, іноді у його блозі буди фото зі сніданками або вечерями для Христини.

Тож, зміни в особистому житті впливають і на звички та на образ життя, тому є передчуття, що скоро Володимир може стати кулінарним експертом, бо страви він вже демонструє неабиякі. Спекти пиріг для чоловіка – це щось дуже незвичайне, якщо він, звісно, не професійний кухар.