37-річний Володимир Остапчук взяв лопату до рук та пішов розбирати завали у Бородянці: “Кожен може” (ФОТО)

Володимир Остапчук - популярний шоумен. Втім, сьогодення змусило його зняти смокінг та стати до простої роботи. Нещодавно знаменитість побачили у зруйнованому місті з лопатою у руках.

Володимир Остапчук. Герой цього матеріалу став надзвичайно популярним, адже роками впевнено йшов до мети роками. Глядачі можуть пам’ятати його з роботою на Євробаченні 2017 року та проєктом “Маска”.

Нині ж шоумену, як і всім нам – не до розваг. У важкий для країни час він не сидить, склавши руки. Вова був в обороні міста, збирав гуманітарну допомогу, а зараз і взагалі взяв до рук лопату та поїхав містами Київщини. Цієї весни дуже сильно постраждав Ірпінь, Буча, Бородянка та десятки сел навколо.

Остапчук не розгубився та з лопатою у руках почав розбирати завали в області.

37-річний Володимир Остапчук взяв лопату до рук та пішов розбирати завали у Бородянці

Виявляється, артист став амбасадором проєкту “Добробат”, мета якого допомогти з розбиранням завалів та відбудуванням житла. Ведучий наголошує, що окрім зруйнованих міст, чиї фото облетіли світ, є ще багато селищ, про які свого часу ніхто не розповідав. Остапчук сьогодні проїхався ними та поділився враженнями. Чоловік ошелешений тим, що дуже багато будинків зруйновано буквально під фундамент.

Шоумен наголошує, що зараз варто кожному звернути на проблему та долучитися до відбудови наших мальовничих містечок.

Щоправда, охочих допомогти людям подолати розруху вже набралося 30 тисяч.

Нагадаємо, що 24 лютого Володимир лишився у столиці з молодою дружиною Христиною Горняк. Єдина проблема Остапчука зараз полягає у тому, що його колишня разом з дітьми виїхала у Канаду. 3 місяці артист не спілкувався з донькою та сином.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.