|
29.11.2022 16:22

Олена Зеленська розповіла, як президентська донька переймалася думкою одногрупників про неї: “Не сприймуть”

Олена Зеленська розповіла про переживання доньки перед початком навчання в університеті через посаду тата. Дівчина думала, що її можуть якось не так сприйняти.

Чомусь, у нашому суспільстві досі існує розподіл за походженням та статком родини, наприклад, діти бізнесменів та зірок вважаються елітою. І все це лише у суспільства, а самі ж вони найчастіше звичайні діти, яких докучає їхній “особливий” статус в очах оточуючих. Багато дітей впливових людей страждають від того, що їх не сприймають як окрему особистість, а підв’язують до досягнень батьків і навіть не хочуть пізнати їхній внутрішній всесвіт.

Донька Зеленського переймалась через те, як її сприймуть одногрупники

Так, в одному з інтерв’ю Олена Зеленська видала секрет доньки. Виявляється, перед самим початком навчального року в університеті, дівчинка переймалась тим, як її сприймуть одногрупники. Тому що для всіх оточуючих вона завжди буде президентською донькою.

“Вона дуже переживала за те, як її сприймуть одногрупники, бо всі ж вже знають, чия вона донька. Але мене заспокоїло, що з перших днів вона знайшла собі друзів. І що мене дуже здивувало, що вона з цікавістю поринула у навчання” – розповіла перша леді.

Тож, як бачимо, і у президентських дітей є острах щодо того, як їх сприймуть у суспільстві. Та все це минає, коли на своєму шляху зустрічає гідних людей, яким ти подобаєшся просто як людина.

І, на щастя, донька Володимира Зеленського знайшла своїх людей і тепер почувається спокійно та може навчатися з цікавістю і знати, що до неї ніхто не ставиться як до якоїсь особливої дівчинки та не судить її за посадою батька.

До речі, варто нагадати, що донька Зеленського обрала столичний університет та навіть не планувала кудись виїжджати.