Не тільки Олена Зеленська: всі жінки Володимира Зеленського від Брежнєвої і Кравець до Дорофєєвої і Короткої

Відомо, що Володимир Зеленський ще у шкільні роки обрав собі дружину, з якою вже багато років живе душа у душу, проте, Олена стала не єдиною жінкою в житті президента.

Надія Дорофєєва

Володимир Зеленський та Надя Дорофєєва
Володимир Зеленський та Надя Дорофєєва

Наді насправді пощастило поцілувати Зеленського і певно не одноразово, оскільки вони разом знімались у фільмі “Я, ти, він, вона”, де зіграли закохану пару. У фільмі, звісно є цікаві сцени, з поцілунками та більш серйозні. Проте, всі ми знаємо, що кіношні поцілунки відрізняються від тих, до яких ми звикли у реальному житті. Тому, це залишилось лише на камері.

Віра Брежнєва

Володимир Зеленський та Віра Брежнєва
Володимир Зеленський та Віра Брежнєва

Брежнєва також зіграла кохання з Володимиром Зеленським у фільмі “8 кращих побачень”. Сюжет складався з історії сімейної пари, яка намагалась зберегти свої стосунки, завдяки новим емоціям та спільним пригодам. Звісно, що у цій картині також не обійшлося без поцілунків та романтичних моментів. І в одному інтерв’ю для “Сніданку з 1+1” Віра зізналась, що поцілунки були справжніми. Тож, Брежнєва опинилась ближче до Володимира ніж Дорофєєва.

Олена Кравець

Володимир Зеленський та Олена Кравець
Володимир Зеленський та Олена Кравець

Квартальна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець багато років вважалась ще й реальною дружиною, оскільки вони обидва багато років не виставляли на показ своє реальне особисте життя. Та через всі родинні сцени на “Кварталі”, глядачі вважали, що це так і є. Але насправді Зеленський та Кравець у життя дуже добрі друзі й не більше.

Настя Коротка

Володимир Зеленський та Настя Коротка
Володимир Зеленський та Настя Коротка

Ще одна кіношна дружина Володимира. На відміну від Наді, Коротка зіграла дружину Зеленського у фільмі “Я, ти, він, вона”. І не дивлячись на їх конфлікти у картині, актриса також мала поцілунки з Володимиром. Та виходячи з інтерв’ю, вони були справжніми, але Настя до цього ставиться як до звичайного робочого моменту, тож, нічого особистого, суто робота.

 

Володимир Зеленський з коханою дружиною
Володимир Зеленський з коханою дружиною

Так само до цих всіх сцен, ставиться й Володимир Зеленський, він розуміє, що це кіно, а в будь-якому кіно є ролі, які варто зіграти натурально, щоб повірили, тому й сцени з поцілунками повинні бути справжніми та нагадувати глядачам  життя. Та у реальності в серці й думках Зеленського було, є і залишається місце лише для однієї жінки, Олени Зеленської.

Схожі статті