|
29.11.2022 21:25

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, якому ведуча подарувала первістка: Горбунову далеко до екс-обранця

Знаменита телеведуча Катя Осадча не з тих, хто розкриває усі подробиці свого особистого життя. Проте відомо, що знаменитість була одружена вже не раз. Ким був перший чоловік зірки та чому дружина пішла від нього з дитиною?

Катю Осадчу пам’ятають як постійну ведучу програми “Світське життя”, де вона відвідувала знаменитостей українського шоу-бізнесу у їх власних домівках та знайомила публіку з життям популярних артистів поза сценою. Нещодавно зірка представляла знаменитий вокальний проєкт “Голос Країни”, де другим співведучим був її чоловік — Юрій Горбунов.

Катерину Осадча публіка пам’ятає, як постійну ведучу передачі Світське життя

Історія кохання Горбунова та Осадчої огорнута таємницями та недомовками. Знаменитості познайомилися на зніманнях у 2015 році, коли, як пліткують у мережі, Юрій ще був одружений з іншою жінкою. Начебто актор розійшовся з дружиною саме через почуття до Каті, але артист стверджує, що з першою обраницею він розлучився зовсім не через свою зраду. Виникає логічне питання, чому зірки приховували свої стосунки ледь не до вагітності телеведучої? Як справжній джентльмен, артист одружився з обраницею, яка носить під серцем його дитину.

Юрій Горбунов одружений з Катею Осадчою з 2017 року

Проте мало кому відомо, що до шлюбу з Горбуновим Осадча вже переступала поріг РАГСу. Зовсім юною студенткою Катерина вийшла заміж за народного депутата України, Олега Поліщука. Політик був зачарований молодою красунею і факт того, що він старший за кохану на 14 років не завадило стати парою. Молодята зіграли справжнє весілля, де зірка телебачення була вбрана у білосніжну сукню та фату.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та сином Іллею

Саме Поліщуку Осадча подарувала первістка — сина Іллю. Але прожити разом “поки смерть не розлучить нас” у подружжя не вийшло. Велика різниця у віці швидко дала про себе знати, у коли дитина підросла, Каті хотілось реалізовувати свої амбіції та творчі плани. Молода та талановита дівчина не прагнула ставати домогосподаркою, через що сварки з чоловіком відбувалися все частіше.

В решті решт пара розлучилася, коли Іллі було три роки. Екс-чоловік не кинув напризволяще сина, допомагав виховувати та матеріально, тому навіть після розриву стосунків між Олегом та ведучою залишилися теплі взаємовідносини.

Нагадаємо, що у 2021 році у Каті Осадчої та Юрія Горбунова народився другий, спільний син.