“Пора вже дитинку”: вагітна Настя Каменських показала великий живіт і розповіла про свої плани на дітей

Настя Каменських вразила фанатів новиною. Усі деталі в статті.

Настя Каменських вже декілька місяців хвилює мережу своїми світлинами. Справа в тому, що розміри співачки збільшились, а надії шанувальників її творчості на поповнення у зірковій родині почали рости. Більш того, нещодавно Потап розповів у інтерв’ю Славі Дьоміну, що він мріє про велику багатодітну родину, і заявив, що настав час зайнятися цим питанням.

Вагітна Настя Каменських буде займатися дітьми

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова публікація, у якій Настя розповіла про свої плани, які пов’язані з дітьми. Так, виконавиця буде суддею на Чорноморських Іграх і стане оцінювати маленьких талантів, які мріють застрибнути у перший ешелон українського шоу-бізнесу і посісти своє місце поруч з Каменських.

Неможливо не відмітити той факт, що артистка продовжує приховувати свої реальні розміри, хоч і не дуже вдало.

У цей раз Настя Каменських постала перед фанатами у білій блузі та джинсових шортах, які хоч і приховують живіт, але все одно видають той факт, що він збільшений. Це помітили і коментатори, які одразу виразили свої думки під постом співачки.

Коментар під публікацією співачки Насті Каменських

Нагадуємо, нещодавно співачка виступала на черговому концерті під час якого засвітили доволі великий живіт. Настя Каменських потрапила у кадр під час зйомки, і оператор не особливо хвилювався стосовно того, що Україна побачить, в якій формі артистка.

Кадр з відеоролику, який був опублікований Настею Каменських

Безліч користувачів мережі відмітили, що Настя дуже погладшала, але знайшлися і ті, хто виразив надію на майбутнє поповнення в родині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.