Єдиний син Потапа та Ірини Горової висловився про погіршення стосунків з батьком: “Вже не той, який був”

Колись Потапа та Ірину Горову пов'язувало дві речі: спільний бізнес та спільний син. Але час іде вперед, і екс-подружжя все менше взаємодіє та спілкується.

Після останнього публічного коментаря Андрія Потапенка на рахунок батька, а вірніше відмови його давати, в мережі з’явилися чутки про те, що стосунки тата та сина неуклінно погіршуються.

Неодноразово колишній дружині продюсера Ірині Горовій доводилося дану інформацію спростовувати. Олексій також намагався підкреслити свої хороші взаємини з сином, а тому навіть публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки, на яких показував, як хлопець снідає разом з Настею Каменських у нього вдома.

Син Потапа і Горової розповів, чи зіпсувалися його стосунки з батьком

Потап з сином Андрієм
Син Потапа і Горової розповів, чи зіпсувалися його стосунки з батьком

Напевно у той момент Андрій вперше потрапив у ситуацію, коли будь-яка пауза чи мовчання можуть породити чутки, які неможливо вгамувати.

Початок їм, звісно поклав не Андрій, адже саме Олексій Завгородній та Мішель Андраде своїм рішенням завершити співпрацю з Потапом стали причиною розмов про те, що Олексієм не хочуть спілкуватися його наближенні через його втечу за кордон.

Однак нещодавно Ірина Горова та Андрій дали ексклюзивний коментар на рахунок даних пліток і повністю спростували інформацію про нібито погіршення стосунків між батьком та сином.

“У нас із ним добрі стосунки, не слухайте ЗМІ. Ми у контакті, я до нього приїжджаю”, – заявив Андрій у коментарі “Люкс ФМ” і зізнався, що вони, як і раніше, добре спілкуються.

Ірина Горова заявила, що також підтримує контакт із екс-чоловіком і для неї важливо, що син спілкувався з батьком.

“Олексій дуже класний батько, і ніщо не може вплинути на їхні стосунки. Ми з Олексієм можемо телефонувати одне одному щодо Андрія. Ми нормально можемо поспілкуватись, але центр інтересів у нас, звичайно, вже не той, який був. Ми не посварилися”, –зізналася Горова.

Примітно, що публіка все одно помітила охолодження стосунків між Іриною та Олексієм, адже раніше вона не скупилася на компліменти для нього, а також завжди говорила, що вона — найкраща його дружина.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.