Живе не в США, а у Форсажі: старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл здивувала своїми розвагами за кордоном

Старша дочка знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл знову здивувала публіку контентом на особистій сторінці. Що сталося на цей раз?

Іноді доля вельми іронічна. Ще 10 років тому Ольга Фреймут навчала українців усьому, що стосуються етикету та правильної поведінки. Зокрема, телеведуча зачіпала і тему правильного одягу, і мовлення, тощо.

Коли її дочці Златі виповнилося 16 очі українців повернулися на її персону, адже дівчина почала активно проявлятися через соціальні мережі. І одразу ж дівчину розкритикували, адже її поведінка була далеко від того, що описувала у своїх уроках Ольга.

Дочка Ольги Фреймут вразила мережу кадрами з гонок в США

Зірка спочатку намагалася захищати свою дитину, і навіть відповідала користувачам у коментарях під публікаціями дівчинки. Пізніше Ольга неодноразово говорила про те, що не дивлячись на її позицію у багатьох питаннях, не вважає, що суспільство має право критикувати, а також диктувати свої правила підлітку.

Ба більше, Фреймут навіть зізнавалася у тому, що читала спеціалізовані книжки про те, як поладнати з підлітком. Більше трьох років Злата перебуває на навчанні в Сполучених Штатах Америки. Її матір, вітчим, а також сестра з братиком перебувають в Лондоні. Час від часу сім’я бачиться, але звісно, розлука триває набагато довше.

І хоча Злата не поруч з Ольгою, зіркові мамі все одно перепадає за поведінку дочки. Наприклад, нещодавно дівчина показала у своєму блозі як купляє автівку. Користувачі знайшли недоречним хизування блогерки на рахунок такого важливого придбання.

Але й у тому, що стосується розваг Злата також дивує публіку. Нещодавно вона побувала на перегонах.

Дочка Ольги Фреймут вразила мережу кадрами з гонок в США

Відповідні знімки з’явилися у її блозі. На щастя, Злата не стала ризикувати з собою і не брала у цьому пряму участь, однак знаходилася серед глядачів.

На фотографіях вона показала як сам захід, так і себе на тлі розкішних автівок. Для виходу в світ дівчина обрала коротку чорну сукню на бретельках, а також ковбойські чоботи.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.