|
30.11.2022 21:19

Поки президент зустрівся з Джамалою, Олену Зеленську помітили у компанії впливового закордонного красеня

Олена Зеленська від початку повномасштабної війни, почала активно впроваджувати різні проєкти та відвідувати важливі дипломатичні зустрічі. Так, на одній з них, жінка з'явилась у компанії впливового красеня.

Дружина президента України вирішила зайняти важливу позицію у справах країни та дуже часто жінка має бути присутньою на різноманітних важливих для країни зустрічах з лідерами інших країн. Основною метою цих заходів є – донести важливість допомогти українцям вибороти свої території та якомога швидше позбутися ворога.

Перша Леді з’явилась на публіці з впливовим красенем

Тож, перша леді створює власні фонди, проєкти та піклується про те, щоб наша країна стала більш помітною та важливою для світових лідерів. Таким чином зовсім нещодавно Зеленська презентувала свій власний фонд у Лондоні. На презентації були присутні політики та дипломати Британії, а також, колишній прем’єр-міністр країни Борис Джонсон, з яким Олена і з’явилася на обговорюваній фотокартці. Також було чимало українських гостей – це волонтери, лікарі та вчителі.

Олена Зеленська з Борисом Джонсоном на презентації

Головна мета заходу була презентація ініціативи зі збору коштів на реконструкцію Центральної міської лікарні в Ізюмі, яка стала порятунком для харків’ян.

Для того, щоб зібрати необхідну суму, пані Олена влаштувала аукціон, на якому було представлено декілька символів війни, а саме: уламок ворожої ракети, яка зруйнувала телевежу, малюнок 11-річного українця Максима Боровченка, ілюстрацію Сергія Майдукова та картину британського митця Марка Квінна під назвою “Київська Мадонна”.

Таким чином, Зеленська дає розуміти українцям, що з нами весь світ, який прагне допомогти та робить це попри свої опасання та страхи за результат. Тож, презентація пройшла успішно і найбільшу підтримку перша леді отримала від друга країни Бориса Джонсона.