Categories шоу-бізнес

Співачку затьмарила вікова коханка: перший чоловік Аліни Гросу до Полянського знайшов солідну заміну дружині

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла, як зруйнувалися її стосунки з колишнім чоловіком Олександром Комковим та чому вони не змогли врятувати шлюб.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова було одним з найрозкініших весіль серед українських селебритіз. Зокрема, родина співачки витратила сто тисяч євро на неймовірне торжество в італійській провінції. Але вже через півроку стало відомо, що зірка розлучається з чоловіком. Що стало причиною настільки швидкого рішення розійтися, адже молоді могли хоча б спробувати врятувати стосунки?

Перший чоловік Аліни Гросу знайшов солідну заміну дружині

Перший чоловік Аліни Гросу знайшов солідну заміну дружині

Виконавиця вирішила не приховувати всієї правди і розповіла журналістам, що Олександр попросив неї перерви у стосунках, а сам тим часом рушив до жінки, яка була набагато старша за нього і до того ж дуже заможна.

У Аліни склалося враження, що після невдачі в інтрижці Комков прийняв рішення повернутися, про що і заявив дружині. Втім, Аліна не прийняла його назад, сприйнявши його вчинок, як повноцінну зраду, яку не варто пробачати.

Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї

Варто відмітити, що у досить короткий відрізок часу Комков встиг знову одружитися і навіть стати батьком. Натомість Аліна Гросу знайшла своє щастя у стосунках з актором Романом Полянським. Втім, на цей раз артистка не поспішає одружуватися. Але в той самий час не приховує, що планує і весілля, і дітей, і придбання приватного будинку.

Екс-подружжя між собою після розлучення не спілкується. Тим не менш, користувачі мережі можуть помітити, що обидва досі підписані одне на одного в соціальних мережах.

Також необхідно відзначити, що друг Олександра Дмитро Ебаноїдзе підтримує версію, що подружньої зради не було.

Share