26-річна Аліна Гросу зізналася, чому їй соромно перед усіма українцями під час війни: “На мить відволіктися”

Відома українська співачка Аліна Гросу зробила звернення до українців, в якому зізналася, чим вона займається зараз і чи є місце музиці на війні.

Відома українська співачка Аліна Гросу всіма силами намагається допомогти українцям у цей жахливий для нас час. Зокрема співачка надає притулок усім бажаючим, допомагає волонтером евакуювати людей з гарячих точок та надає усе необхідне тим, хто залишився без дому.

Однак, творча натура зірки проявляється навіть під час війни. Нещодавно Аліна Гросу зробила цікаве зізнання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Аліна Гросу зізналася, чому їй соромно перед усіма українцями під час війни

Так, артистка зізнається, що хоче продовжувати творити, не дивлячись ні на що. Але публікувати в Instagram плоди своєї творчості їй соромно. Саме тому вона вирішила створити телеграм-канал, де буде публікувати усе, що раніше повинно було з’являтися у її мікроблозі.

Текст вона супроводила відеороликом, який є вирізкою зі зйомок кліпу. У кадрі вона постала з вечірнім макіяжем та розкішним укладанням. Зараз про подібні заходи, звісно, можна лише мріяти.

Нагадуємо, що уся родина Аліни Гросу залишилася в Україні. Вони евакуювалися з Києва, але не покинули співвітчизників у скрутну хвилину. Сімейство приймає біженців у Львові, де допомагає з облаштуванням та завжди нагодує. Ба більше, артистка завжди намагається підбадьорити українців новинами, які хоч трошки здатні підняти настрій. Варто відмітити, їй це вдається. Фанати артистки як ніколи єдні і знають, що та як робити, аби їхня країна продовжувала жити.

Схожі статті