Categories Шоу-бізнес

Онук Софії Ротару вперше про ганебну втечу з України: “Був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя”

Єдиний онук знаменитої української виконавиці Софії Ротару Анатолій Євдокименко вперше прокоментував свою втечу з України за кордон. Усі деталі в статті.

Як відомо, на початку повномасштабної війни в Україні єдині син та онук Софії Ротару потрапили в гучний скандал у зв’язку з незаконним перетином кордону. Кадри з затриманими Русланом та Анатолієм розповсюдилося мережею з вірусною швидкістю. Втім, обидва зіркових нащадка утрималися від будь-яких коментарів з цього приводу.

Онук Софії Ротару зізнався про втечу з України

Онук Софії Ротару зізнався про втечу з України. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Але вже через декілька місяців фанати Софії Михайлівни почали підозрювати, що її онуку все ж таки вдалося виїхати закордон. Анатолій поводився вельми стримано і не надавав жодної інформації щодо свого місцезнаходження.

Але рано чи пізно правда виходить назовні. Нещодавно молодий музикант оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, у дописі до якої повідомив, що дійсно знаходиться в Європі.

“Цей рік, безумовно, був найскладнішим роком у моєму житті, але також і самим перетворюючим, я маю сказати. Я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Понад шість місяців жив життям справжнього кочівника, яке багато чому навчило мене про себе і дала мені новий погляд на те, що відбувається”, — зазначив Анатолій для DHA.

Варто відзначити, що батько хлопцю Руслан залишився в Україні, як і його бабуся. Не так давно Софія Михайлівна виходила на зв’язок з рідного села Маршинці. На честь свого дня народження легенда української естради запропонувала своїм фанатом долучитися до збору для її фонду, який був створений для допомоги сім’ям захисників.

Share