Софія Ротару обманула чоловіка фальшивою вагітністю: таємниця появи Руслана Євдокименко на світ

Софія Михайлівна не тільки дуже талановита, але й не менш хитра жінка.

Усю свою молодость Софія Михайлівна Ротару хитрувала, як могла. Так, коли Анатолій Євдокименко закохався у юну співачку, вона спочатку водила його за ніс. Чоловік був настільки закоханий, що більше року намагався добитися уваги Софії, яка таким чином розважалася. В кінці кінців, артистка вирішила більше не мучити коханого та погодилися вийти за нього заміж. На цьому хитрощі не закінчилися.

Анатолій Євдокименко не хотів дітей

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Чоловік Софії Ротару навідріз не бажав мати дітей. Справа в тому, що в нього був план на музичну кар’єру їх обох, а артистка тим часом воліла стати матір’ю. Заради того, щоб отримати омріяну дитину, Софія пішла на обман. Жінка заявила про неіснуючу вагітність і змусила коханого звикнути до статусу татуся.

“Чоловік спочатку не дозволяв мені народжувати, вважав, що спочатку потрібно зробити кар’єру, а вже потім думати про дітей. Але я його обдурила: зимітувала вагітність. Він побурчав, звичайно, проте звикся з цим фактом, втратив пильність, і я завагітніла по справжньому. Потім придумувала йому багато наукових пояснень, чому народила Руслана не через дев’ять місяців, а пізніше “, — розповідала співачка в одному зі своїх інтерв’ю передають dni.ru.

Таким чином у житті Софії Михайлівни з’явився омріяний первісток.

Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко
Софія Ротару разом з сином Русланом Євдокименко

Багато років потому співачка жалілася, що не народила ще одну дитину. З’ясувалося, що вона дійсно про це шкодує. На превеликий жаль, чоловік артистки помер 20 років тому і залишив її у самотності. Тепер їй компанію складають її нащадки: син Руслан і онуки Софія та Анатолій.

Схожі статті