“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Днями співак Олексій Завгородній, що більш відомий, як Positiff з гурту “Время и Стекло”, розкрив нові подробиці роману із загадковою обраницею. У інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна Позитив зізнався, чому не показує шанувальникам спільні знімки з коханою. Репер пояснив, що планував зробити це у День святого Валентина, однак передумав у останній момент. За його словами, він відчув, що зараз не найкращий момент, щоб афішувати особисте життя.

Проте Позитив зізнався, що його обраниця вже давно хотіла б розкрити інтригу. Зауважимо, що стосунки пари тривають вже протягом 2 років. Користувачі мережі вже неодноразово припускали, хто ж насправді є коханою відомого співака. Поки шанувальники дотримуються теорії про Юлію Сахневич, як потенційну обраницю Завгороднього. Чутки про їхній роман почали ширитись після того, як зірки стали парою для проєкту “Танці з зірками”.

Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю
Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю

Нагадаємо, що раніше Олексій розповідав про плани на майбутнє. В рамках проєкту “Ближче до зірок” артист зізнався, що в цих стосунках не почуває себе обтяженим. Хоч артист має досить щільний графік, кохана з розумінням ставиться до його роботи.

“Зараз я з коханою більш відвертий в плані творчості і того, що коїться в душі. Тому що мене слухають, мене хочуть слухати”, – коментує Олексій.

Наразі співак комфортно почуває себе у цих стосунках, тож навіть зізнався, що це наштовхнуло його на думки про поповнення. За словами Позитива, від дуже хоче стати батьком. Останнім часом його неабияк зачіпають фільми, у яких показані взаємини батьків та дітей.

“Чіпляє так, що ти також хочеш якихось таких відносин”, – зізнається Олексій Завгородній.

Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю
Співак Positiff розповів, чому не показує шанувальникам свою загадкову обраницю

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?