Categories Шоу-бізнес

Людмила Барбір показала двох молодших синів-двійнят, про яких раніше не розповідала: “Їм пощастило народитися”

Ведуча "плюсів" Людмила Барбір розкрила таємницю, що має не одного сина, а трьох. Коли знаменитість встигла стати мамою вдруге та хто насправді ці загадкові малюки, яких зірка "Сніданку з 1+1" показала у мережі?

Людмила Барбір одна з найпозитивніших ведучих, без якої вже прости неможливо уявити ранкове шоу “Сніданок з 1+1”. Вже перших кадрів героїня заряджає глядачів через телеекрани на позитивний настрій, навіть у такі буремні та скрутні для країни часи.

Людмила Барбір найзнаменитіша ведуча каналу 1+1

Окрім роботи та піклування про сім’ю, Людмила займається волонтерством — координує розселення переселенців зі східних та південних регіонів на Заході країни, а також врегульовує логістику для перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону.

Людмила розповідала, що ще 24 лютого вона з чоловіком прийняла рішення евакуювати сина в Чернівці, до рідної бабусі, а самій повернутись в Київ з чоловіком, щоб підтримувати країну усіма силами.

9 років назад Людмила Барбір вийшла заміж за спортсмена Ігоря Барбіра, який є професійним тренером по айкідо і до цього чоловічого виду спорту навіть прикипіла і його зіркова дружина. Ведуча з чоловіком разом виховують сина Тараса, хлопчика батьки також залучили до активного способу життя та тренуванням айкідо. Тарас схожий і на маму, і на тата водночас. Але нещодавно телеведуча показала ще двох синів, про яких нічого було не відомо раніше.

Людмила Барбір з чоловіком Ігорем та сином Тарасом

“Мої похресники, двійнята — Данилко та Арсенчик. Їм пощастило народитися 6 грудня, в день Збройний Сил України. Дуже символічно, але я сподіваюся, що їм ніколи не доведеться воювати. Хоча, вони все готові стати в стрій з нашими доблесними воїнами”, — написала Барбір.

Людмила опублікувала фотографію хлопчиків у своєму Instagram, привітавши малюків з днем народження.

Хрещеною мамою вона стала для синів своєї сестри Ганни. Вона проживає у Карпатах і сумує, що зустрічатися часто з сестрою не виходить через напружений графік роботи телеведучої.

Людмила Барбір стала хрещеною мамою двійнят

Нагадаємо, що Людмила Барбір також працювала актрисою дубляжу та озвучувала художні фільми й серіали.

Share