“В нашій родині поповнення”: Неля Шовкопляс повідомила радісну новину та показала перші фото з малюком

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс, разом з якою щоранку прокидаються мільйони українців у програмі "Сніданок з 1+1", несподівано повідомила про поповнення в родині. Зірка поділилася радістю з шанувальниками, не приховуючи свого щастя, та вже показала перші фото з малюком.

Нелі Шовкопляс не перестають приписувати роман зі співведучим по “Сніданку” Єгором Гордєєвим. Немає сумнівів у тому, що вони створили дуже гармонійну екранну пару, але Неля вже давно заміжня за іншим чоловіком.

Зі своїм обранцем знаменитість познайомилася ще у студентстві. Згодом вони взяли шлюб, хоча весілля не грали. Причиною стала вагітність Шовкопляс – закохані дізналися, що скоро стануть батьками двійні. Так у родині телеведучої з’явилися сини Тимофій і Матвій. Однак не лише про них Неля турбується.

Неля Шовкопляс з синами. Обручка ще є
Діти Нелі Шовкопляс

Цього разу зірка опублікувала на власній сторінці в Інстаграм фото з новоявленим членом сім’ї, який ощасливив її своєю появою нещодавно і неочікувано:

“В нашій родині поповнення. Знайомтеся, це ще один красунчик, якого підкинуло нам життя! Мої хлопці разом з татом підібрали його напівмертвого в посадці під Рівним. Привезли кошеня, яке від знесилення та переохолодження навіть рухались не могло. Просто лежало, очі не реагують, тільки видно, що ще дихає і все… Я думала, посивію, поки вони були в дорозі. Але довезли, наш ветеринар оглянув його, зробив уколи і сказав відігріти на грільці. Але, якщо чесно, навіть він не вірив, що воно оживе”, – пише Неля.

Після поповнення в родині Неля Шовкопляс показала перші фото з малюком
Після поповнення в родині Неля Шовкопляс показала перші фото з малюком

Лікар дав сімейству такі прогнози – якщо кошенятко доживе до ранку і прийде до тями, то шанс є. На щастя, все склалося якнайкраще:

“Як бачите, дожило, вижило і вже за тиждень набрало аж 400 грамів ваги! Мале – класне, пухнасте, мурчить, як трактор, і дуже ніжне! Звичайно, діти захотіли, щоб воно залишилось у  нас! Ніякого притулку, прохання: “Мама, тільки не віддавай і не відвозь до бабусі! Воно вже наше”, і тотальна любов. Вони таскають його з собою усюди, сплять з ним, деруться за нього, і всі сусідські пацани друзі малих приходять з ним погратися! Так що тепер в нас ще +1 кіт! Я все ж таки мабуть кошатниця! Правдв ім’я йому ще не дали. Нічого поки не клеїться до нього”, – завершила свою історію Шовкопляс.

Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в родині
Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в родині

Коментатори привітали Нелю з поповненням, а також висловили захват від того, яке у неї та її хлопців добре серце.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.