Перемогло кохання чи гроші: хто з учасників шоу “Пара на мільйон” побудував стосунки після фіналу

Нещодавно відбувся фінал шоу "Пара на мільйон", де учасники нарешті завершили всі свої випробування та змогли отримати гроші та кохання, але чи залишились пари разом крізь час?

Хоч це шоу і мало великий романтичний підтекст, але знайти кохання не було головною метою. В першу чергу всім парам варто було знайти спільну мову між собою. Оскільки хлопці й дівчата були зовсім з різніх світів і в реальному житті точно ніколи б не перетнулися. Проте на реаліті умови були такі, що вони мали уживатися разом та вчитися розуміти всесвіт один одного. Тому, хтось обрав стратегію, хтось дружбу, а між кимось таки сталося кохання.

Попри почуття у фінал ввійшли два пари, Денис Семенець і Вікторія Шрамко та Марк Куцевалов і Настя Талпа. Абсолютно різні пари, з різним світоглядом, поведінкою та стратегією. Обидві проявили себе як чудова команда, але на відміну від Віки та Дениса, між Марком і Настею виникли почуття.Так само почуттям на проєкті піддалися Андрій і Даша та Аня і Владислав.

Влад і Аня

Влад і Анна

Аутсайдерами протягом всього шоу, були саме Влад та Анна, які ставили на кохання, адже ще з другого тижня вони відчули, що подобаються один одному і намагалися будувати стосунки, перебуваючи з іншими партнерами у команді. Але згодом ведучі проєкту Леся Нікітюк та Роман Міщеряков дозволили парам поєднатися за покликом серця. Грошей пара так і не заробила, але з проєкту вони пішли закоханими. Щоправда, зараз Влад живе в Америці, а Аня в Україні, тому, кохання в них не вийшло.

Даша і Андрій

Д
Даша та Андрій

А от Даша та Андрій почали сваритися ще на проєкті, тому у битві їхніх почуттів та непорозумінь, перемога була за другим варіантом, пара з них не вийшла.

Денис і Віка

Денис і Віка

Денис та Віка мали на проєкті лише мету перемогти, це тримало їх у гарних стосунках та допомогло дійти до мети й отримати свої зароблені гроші. А от кохання між ними так і не з’явилося.

Марк і Настя

Марк і Настя

Настя і Марк весь час на проєкті намагалися показати, що між ними є закоханість і взаємний інтерес. Але Талпа має дітей і досить багато разів вона давила на Марка, тим самим не давала йому прав вибору і він підкорявся. Але це проєкт, а от у житті такі стосунки не протрималися довго, тому всі учасники шоу “Пара на мільйон” не разом.

Схожі статті