|
10.12.2022 12:54

“Ринопластика”: фанати Насті Каменських обговорюють помітні зміни в обличчі співачки після повернення з Європи

Тільки-но Настя Каменських з’явилася на українських екранах, як підкорила глядача. Для цього в неї було усе необхідне: вокальний талант, харизма та природна врода. Співачка виросла в Італії, тому змогла увібрати в себе не тільки найкраще з української культури, але і з європейської.

Фанати Насті Каменських обговорюють її ринопластику

Тому цілком важко повірити у те, що Настя Каменських колись може звернутися за допомогою до пластичних хірургів. Втім, знаменитості час від часу дійсно дивують, тому фанати готові до будь-яких новин.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, в якому показала своє обличчя та наспівала слова зі своєї нової пісні.

Втім, користувачі мережі одразу ж звернули свою увагу на те, що співачка не схожа на себе і запідозрила її у ринопластиці.

Фанати Насті Каменських обговорюють помітні зміни в обличчі співачки
Фанати Насті Каменських обговорюють помітні зміни в обличчі співачки

Втім, частина аудиторії більш ніж впевнена, що насправді обличчя співачки сильно змінилося під дією фільтру. Деякі зірки неймовірно люблять користуватися технологіями, аби коректувати свою зовнішність для відео, що інколи може зіграти з ними злий жарт.

Нагадуємо, що останні декілька місяців Настю Каменських та Потапа активно підозрюють у розлученні. Пара майже не з’являється разом, не публікує спільний контент і не взаємодіє в мережі. Втім, зіркове подружжя дало офіційне спростування, в якому пояснила, що таке враження складається через сильну завантаженість обох зірок. І Настя, і Потап, активно дають благодійні концерти.