|
12.12.2022 15:35

Леся Нікітюк показала давню подругу, з якою колись веселила Зеленського і Кошового на “Розсміши коміка”

Перша хвиля популярності Лесі Нікітюк довелася на її виступи у програмі "Розсміши коміка". Тоді майбутня телеведуча та суперзірка українського телебачення виступала разом зі своєю подругою Ольгою.

Виступ Лесі та Олі в ефірі програми “Розсміши коміка” став культовим. Дівчатам неодноразово вдалося розвеселити Володимира Зеленського та Євгена Кошового, які декілька разів віддали не маленькі суми грошей учасницям.

Леся Нікітюк показала давню подругу

Обидві дівчини були з Хмельницького, дружили з дитинства і отримали свою долю слави. Втім, Леся Нікітюк прийняла рішення рухатися в далі і за 10 років досягла неймовірного успіху. Зі своєю подругою Ольгою вона спілкуватися не припинила, хоча і не так часто показувала її своїм підписникам.

Нещодавно телеведуча виїхала за кордон, і як виявилося, там зустріла свою давню партнерку. На особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фото з Ольгою. Тим, хто забув дівчину, зірка лагідно нагадала, що сама з нею вона почала підкорювати шоу-бізнес.

Леся Нікітюк показала давню подругу

Також стало відомо, що Ольга взяла активну участь у боротьбі проти окупантів і займалася волонтерською діяльністю, так само, як її зіркова подруга.

Варто відзначити, що Ольга з’являлася на українському телебаченні неодноразово. Після першого вдалого виступу перед коміками, подруги прийшли вдруге, щоб на цей раз забрати гроші, окрім цього з’явилися у російській версії програми, і наостанок показали свої легендарні мініатюри роками згодом.

Цікаво, що глядач не просто добре запам’ятав колишню партнерку Лесі Іванівни, а щиро її полюбив. Тому поява дівчини на нових фотографіях звісно була сприйнята підписниками зірки дуже тепло та ніжно, і не обійшлася без жартів про продавчиню свинячих шийок.