|
13.12.2022 19:14

Сергій Притула вперше розповів про реальні стосунки та конкуренцію з Зеленським: “Десь конкурували”

Притула вже кілька років позиціонує себе не тільки як шоумен, комік, телеведучий та артист, а ще і як серйозну людину, яка хоче змінити політичну сторону України. Заради цього Сергій вступив до вищого закладу, де вчить теорію та практику, аби більше розуміти у нові для нього сфері. Також, він неодноразово заявляв про себе, як політика та про свою партію “Голос”. Та оскільки Сергій вже знається на тонкощах цієї діяльності, він часто виступає експертом, в тому числі й дій президента Зеленського.

Сергій Притула розповів про конкуренцію з Зеленським

Раніше, Сергій Притула і Володимир Зеленський працювали у розважальній сфері, де часто перетиналися та, звісно, спілкувалися один з одним, але за словами Сергія друзями вони не були ніколи.

“Ну це так важко назвати дружніми стосунками. Коло моїх друзів і коло Володимира Олександровича – це дуже різні кола. Ми точно не були тими людьми, які вітають один одного зі святами” – розповів Притула.

Насправді багато хто вважав, що між чоловіками був етап дружби, попри те, що Притула дуже закрита людина і він має вибране коло друзів. Та, виявляється Зеленський туди не входив, але стосунки були досить нормальними та привітними. Але до дружби справа не дійшла, оскільки чоловіки завжди знаходились у різному оточенні.

Сергій Притула розповів про стосунки з Зеленським

Також Сергій зізнався, що у нього була конкуренція з президентом, але у якій саме сфері, він не уточнював, адже це могла бути як політика, так і гумор.

“Десь місцями конкурували в якихось іпостасях, десь хтось займався чимось своїм” – висловився Сергій.

Тобто, з цих слів можна зробити висновок, що близьких стосунків між Володимиром і Сергієм ніколи не було, але була деяка конкуренція та водночас повага один до одного.