Андрій Данилко прокоментував, як війна вплинула на президента: “Це Вова Зеленський, якого я знаю”

З приходом війни, Володимир Зеленський на посаді президента проявив себе як справжній і мужній чоловік, тому не дивно, що багато артистів, які особисто знайомі з ним, коментують його поведінку у складні часи, в тому числі й Андрій Данилко.

Український артист та гуморист Андрій Данилко, який більш відомий під псевдонімом “Вєрка Сердючка” в нещодавньому інтерв’ю торкнувся теми про Володимира Зеленського. Гуморист розповів, що знає нинішнього президента давно, ще з молодих років, коли вони разом часто зустрічалися і мали змогу спілкуватися поза камерами та шоу-бізнесом. Данилко зазначив, що Володимир не вдає з себе всесвітнього героя, а він насправді така людина.

Андрій Данилко Прокоментував особисті зміни президента
Андрій Данилко Прокоментував особисті зміни президента

 “Я Зеленського дуже добре знаю і давно, не перший рік. Я взагалі не дивуюсь – це Вова Зеленський, якого я знаю. Він у цій ситуації вчинив абсолютно правильно, і ця ситуація, хоч би як гидко це звучало, пішла йому на користь” – прокоментував Андрій.

Також Данилко сказав, що Зеленський зараз став самим собою, тобто раніше поводився як актор, десь грав, десь ховався за ролі, але не тепер. І така поведінка і рішучість личать президенту набагато більше акторського амплуа.

Андрій Данилко розповів, як змінився Зеленський за час війни
Андрій Данилко розповів, як змінився Зеленський за час війни

І дійсно, багато хто з колег, вважає, що Зеленський вміло ховав свою сміливість і мужність. На артистичному фронті, Володимир звичайно проявляв себе на всі сто відсотків та віддавався своїй справі до останнього. Але посада президента розкрила його ще більше і він став для всіх саме таким, який є в реальному житті.

Володимир Зеленський по праву вважається лідером для всього світу, це та людина, завдяки якій, наші хлопці повертаються з полону, лікуються, гідно дають відсіч російським окупантам і наші люди можуть себе відчувати за кордоном, як рідні, бо саме президент встановлював міцні зв’язки з керівництвом різних країн.

Схожі статті