“Я повертаюсь”: 29-річна Аліна Гросу розповіла, як склалося її життя в Штатах – не стримала свого слова

29-річна Аліна Гросу розповіла, як склалося її життя в Штатах. Співачка не стримала свого слова і вразила зізнанням після 2-річної еміграції.

Аліна Гросу переїхала до Сполучених Штатів Америки 2 роки тому. На критику свого рішення співачка реагувала одразу. За її словами, вона не емігрувала, а просто поїхала вчитися. Мовляв, у Штати поїхала не на зовсім.

Втім, зараз публіка спостерігає абсолютно іншу картину: Аліна осіла за кордоном, вийшла там заміж і навіть заробляє. Так, декілька місяців тому артистка рушила у концертний тур. Звісно, серед слухачів здебільшого українці, а у концертній залі можна інколи натрапити на інших зірок в еміграції, які приходять підтримати артистку.

Аліна​ Гросу розповіла, яким стало її життя в еміграції

Аліна Гросу потрапила в скандал через вечірку в США
Аліна Гросу розповіла, яким стало її життя в еміграції

Так вийшло, що Аліна не повернулася додому, але повернулася до організації турів. У зв’язку з цим, вона нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий пост, в якому розповіла про враження від пройденого та пережитого. У коментарях підписники підтримали артистку у її починаннях, цілях та отриманих результатах.

Нагадуємо, нещодавно Аліна Гросу потрапила у гучний скандал через виконання композиції Юрія Шатунова на вечірці. До мережі потрапили кадри, на яких артистка нібито співає на сцені. Преса повідомила, що вечірка була влаштована російським бізнесменом, однак менеджмент зірки одразу відгукнувся і спростував дану інформацію.

Представники артистки заявили, що ну вона фальшива, не відповідає дійсності, а на кадрах не Аліна. Сама співачка у весь 2022-й провела в Україні у Львові, де приймала своїх співвітчизників та годували їх. Пізніше їй довелося перенести складну операцію, і вже восени переїхати до Штатів. Навчання в Каліфорнії було перервано необхідністю пройти реабілітацію в Індії. Увесь цей час публіка не знала, де знаходиться її бойфренд Роман Полянський.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.