Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Відома українська співачка Тіна Кароль почала будувати свій заміський будинок ще у 2008 році. Тоді вона була одружена зі своїм продюсером Євгеном Огіром, а величезний будинок мав стати символом їхнього щасливого сімейного життя. Однак доля розпорядилася інакше.

У 2013 році Євген Огір пішов із життя після важкої боротьби з онкологією. На момент його смерті будинок уже був, але залишалося багато внутрішніх робіт, які Тіна була вимушена була завершувати самостійно. Відтоді минуло багато років, і сьогодні у просторому будинку площею 350 квадратних метрів співачка живе одна.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Розташований у селищі Зазим’я на Київщині, будинок має три поверхи і земельну ділянку площею у 20 соток. На території співачка облаштувала невеликий город, де вирощує овочі та зелень, плодовий сад, розарій, а також невелике футбольне поле. Всі ці елементи роблять її дім закутком затишку і спокою від міської метушні.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Виконаний він у сучасному стилі – з просторими кімнатами та якісним ремонтом. Окрім стандартних кухні, спалень, вітальні та ванних кімнат, там є й кілька незвичайних приміщень. Одна з них – кабінет покійного чоловіка, який артистка зберегла без змін, як спогад про свого чоловіка. Також є кімната, присвячена нагородам та подарункам від прихильників, що свідчить про любов та підтримку її фанатів. Співачка також облаштувала власний спортивний зал, де щоранку займається спортом.

Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок
Тіна Кароль показала, як виглядає її приватний будинок

Попри масштаби будинку, Тіна живе там самотньо. Її син Веніамін, який зараз навчається у Лондоні, відвідує дім лише під час канікул.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.