Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

Творчий шлях найбагатшої співачки України Камалії розпочався близько 30 років тому і, здавалося, артистка вже давно має звикнути до сцени та не відчувати жодного хвилювання. Однак, досі, перш ніж вийти до публіки, Камалія дуже переживає і щоб все пройшло гладко, вона  проводить спеціальний ритуал.  За словами виконавиці, перед самим виходом на сцену і в найважчі життєві моменти, вона вимовляє молитви – Отче наш та ще кілька, яким її навчила прабабуся. Камалія зізналася, що ці молитви знають лише у її сім’ї. Усі Шмаренкові передають її від покоління до покоління.

Камалія розповіла, чому її навчила рідна прабабуся
Камалія розповіла, чому її навчила рідна прабабуся

Нагадаємо, що справжнє ім’я Камалії – Наталія Шмаренкова. Звучний псевдонім, який пішов від квітки камелії, вигадала її мама Інна Шмаренкова. Саме вона займалася кар’єрою дочки на початку її творчого шляху. Вже пізніше у Камалії з’явилися директори та професійні піарники, але мама завжди була поряд.

Особливий внесок у просування кар’єри Камалії також відіграв її впливовий чоловік – мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур, який із задоволенням витрачав гроші на молоду дружину. Вона могла купувати будь-які пісні, записуватись у будь-яких студіях та шити будь-які вбрання.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Нагадаємо, що минулого року найбагатша співачка України приголомшила шанувальників новиною, що розлучається зі своїм впливовим чоловіком. 20 років шлюбу завершилися через одну жінку, яка стала предметом розбрату між подружжям. Її ім’я Тетяна – це дочка Мохаммада Захура від першого шлюбу.

До речі, стосунки між жінками не складалися із самого початку. Молода дружина батька (нагадаємо, що різниця у віці між Камалією та Мохаммадом становить 22 роки) ніколи не подобалася дочці. За словами артистки, це відчувалося завжди. У 2022 році напруга посилилася.

Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її
Камалія зізналась, що живе з донькою чоловіка Захура, яка одразу не злюбила її

Коли Камалія на настійну вимогу чоловіка виїхала з дітьми до Великобританії і оселилася в будинку своєї падчериці, то між ними стали відбуватися постійні сутички через різні погляди на війну в Україні. Камалія сподівалася, що чоловік стане на її захист, проте Захур, який дуже трепетно ​​ставиться до всіх своїх дітей, сказав, що швидше розлучиться, ніж залишить свою дочку. Ці слова дуже поранили артистку, і тоді вона прийняла остаточне рішення про розлучення.

Схожі статті