Перша дружина Юрія Горбунова: як виглядає старша на 12 років балерина, яку він покинув заради Осадчої

До того, як одружитися з Катериною Осадчою, Юрій Горбунов провів 20 років у шлюбі з іншою жінкою. Чоловік ніколи не приховував цього факту з життя та залюбки розповідає про своє минуле.

Відоме подружжя українського шоу-бізнесу Юрія Горбунова та Катерини Осадчої разом вже 7 років. Проте, ні для кого не секрет, що за плечима обидва мають серйозні стосунки. Телеведуча після завершення кар’єри моделі одружилася з депутатом Олегом Поліщуком, старшим за неї на 15 років. Їхній шлюб тривав недовго і у 2004 році пара розлучилася. у шлюбі жінка народила сина Іллю.

А ось Юрій Горбунов почав свою сімейну історію ще в часи, коли був молодим актором франківського драмтеатру. Там він зустрів свою першу дружину Людмилу, танцівницю балету. Її минуле, штамп у паспорті та дитина не стали на заваді закоханому Юрію, який наважився добитися прихильності старшої на 12 років Людмили.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Попри осуд з боку родичів і знайомих, пара побралася в 1995 році, а Горбунов навіть вдочерив падчерку. Але за роки спільного життя, спільних дітей доля парі не подарувала. З часом, Людмила залишила роботу в театрі та присвятила себе сім’ї.

Шлюб тривав довгі 20 років, але у 2015 році їхні дороги розійшлися. Юрій розповідав, що основною причиною розлучення стали різні погляди на життя, проте в подробиці чоловік не вдавався. Багато хто вважає, що саме в цей період шоумен почав зустрічатися з Катериною Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина
Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Після розлучення, шоумен і його перша дружина підтримують дружні стосунки. Людмила переїхала до США, де живе з дітьми, а Юрій завіряє, що досі підтримує зв’язок із нею. Він впевнений, що не можливо просто так розірвати стосунки з колись близькою для нього людиною.

Зараз Юрій Горбунов і Катерина Осадча щасливі в шлюбі, виховують двох синів і продовжують свою спільну професійну діяльність, але минуле, як і раніше, залишається частиною історії їхнього життя.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.