|
17.12.2022 16:05

Вагітна Настя Каменських припинила приховувати округлий живіт і показала правду: “Чекає неймовірна новина”

Відома українська співачка Настя Каменських знову заінтригувала своїх підписників довгоочікуваною вагітністю. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Станом на 24 лютого цього року Настя Каменських та Потап знаходилися у сонячній Іспанії. Саме туди вони виїхали за декілька тижнів до початку повномасштабної війни, прихопивши з собою батьків. Свого сина Олексій також запрошував у поїздку, але Андрій Потапенко відмовився та прийняв рішення бути з мамою та сестрою Наталією.

Настя Каменських показала округлий живіт

Настя Каменських показала округлий живіт

Тривалий час зіркове подружжя не поверталося до України, що сильно відобразилася на ставленні аудиторії до пари. І хоча критика екс-дуету не припиняє генеруватися в головах користувачів, вірні шанувальники Насті Каменських продовжують її підтримувати, і ба більше, зараз чекають на приємні новини від неї.

Так, після повернення Насті до України навколо неї те і діло народжуються чутки про її вагітність.

Настя Каменських показала округлий живіт

Спровокували їх фотографії, які були зроблені в Ірпені. Настя Каменських засвітила доволі округлий живіт, який дійсно міг свідчити про цікаве положення артистки.

Настя Каменських показала округлий живіт

З тих пір Настя Каменських знову зникла і дає про себе знати лише за допомогою публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Шанувальники вважають, що співачка могла виїхати за кордон. На користь цієї версії свідчить, наприклад, фото, на яких артистка постає у досить легких кофтинках.

З часів зйомки в Ірпені в акаунті артистки також з’явилося багато нових фото, на деяких з яких вона знову засвітила фігуру і змусила фанатів гадати, чи можливо, що Потап незабаром знову стане батьком.