“Важке розставання”: молода дружина Віктора Павліка розповіла про своє минуле кохання до стосунків з зіркою

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше розповіла про своє минуле кохання. Усі деталі в нашій статті.

Після новини про весілля з Віктором Франковичем його четверта дружина Катерина прийняла рішення вести власний блог. За декілька років він набрав сотні тисяч підписників і став вельми популярним в Україні. Варто відмітити, що аудиторія у дівчина доволі жвава та різноманітна. Хтось активно ділиться з авторкою контенту власним досвідом, а хтось її невпинно критикує.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про своє минуле кохання

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про своє минуле кохання

Однак, не дивлячись на інколи неочікувані реакції від підписників, Катерина відкрита до людей і надалі готова розповідати про себе цікаву інформацію, а також показувати свій побут, сцени зі шлюбного життя з Віктором Франковичем, тощо.

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про своє минуле кохання

Наприклад, нещодавно у Катерини поцікавилися стосовно її попередніх стосунків до Павліка. Блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розгорнуту відповідь. Виявляється, в неї був тривалий роман з хлопцем, з яким вона почала зустрічатися ще в школі. Коли дівчина навчалася в університеті, ця історія закінчилась, і доволі болюче.

Нагадуємо, що з Віктором Франковичем Катерина познайомилася на його концерті, адже була його фанаткою.  Згодом дівчина стала концертною директоркою музиканта. Їхнє кохання почалося з того, що  пара зіштовхнулася в готелі, де в них були сусідні номери.

На той момент Віктор Франкович був одружений з третьою дружиною Ларисою Созаєвою. Втім, Катерина запевняє, що коханкою не була, тому що артист перебував у шлюбі вимушено. Віктор Павлік розлучився 3 роки назад і через декілька місяців одружився зі своєю обраницею.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.