|
22.12.2022 22:04

“Я розлучилася з Вадіком”: Оля Полякова вперше прокоментувала свої стосунки з чоловіком

Королева ночі та українська поп-діва Оля Полякова вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком та зізналася, що живе окремо вже близько семи місяців. Яка кішка все ж таки пробігла між знаменитим подружжям?

Оля Полякова відома поп-діва українського шоу-бізнесу. На її рахунку десятки хітів, які займали перші позиції в чартах та без яких не проходив жоден корпоратив. З початку повномасштабного вторгнення співачка відмовилася від написання пісень мовою агресора та повністю перейшла на українську, а новий трек “Тішся” з Артемом Пивоваровим зібрав за три місяці майже шість мільйонів переглядів.

Оля Полякова відома співачка та українська Королева ночі

Але шанувальники цікавляться не тільки творчістю виконавиці, а і її особистим життям. Оля вийшла заміж у 2004 році, коли була ще 25-річною співачкою-початківцем. Зі своїм чоловіком, Вадимом Буряковським, Полякова познайомилася на його дні народження, куди була запрошена для виступу. Бізнесмен одразу закохався у довгоногу білявку і більше не зміг її відпустити.

З чоловіком Вадимом Буряковським Полякова разом з 2004 року

Останнім часом у мережі обговорюють розлучення зіркові пари, начебто після 18 років спільного життя кохання згасло та подружжя більше не живе разом. У новому випуску “Дорослих дівчат” з Машею Єфросініною, поп-діва вперше прокоментувала своє розлучення з чоловіком.

У новому випуску шоу Дорослі дівчата Оля Полякова прокоментувала розлучення з чоловіком

“Хтось пустив плітки, що я розлучаюся. Я не розумію звідки ці ноги взaгaлі ростуть. І моєму чоловіку задавали такі ж питання. Скaзaти, що у нас з Вадимом ідеальні стосунки — ні. Ми коли сходимося на одній території, ми сильно сваримося, не витримуєм одине одного. Але я не розлучилася і не збираюся”, — прокоментувала Полякова.

Також зірка зізналася, що з чоловіком вже більше пів року живе окремо і зараз, якщо вони знову почнуть жити разом, їм доведеться звикати до спільного побуту під одним дахом.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Вадим Буряковський виховують двох доньок, 17-річну Машу та 11-річну Алісу. Дівчата зараз проживають та навчаються в Британії.